To je to što me zanima!

Je li i vama 2008. godina krenula nekako naopako?

Čini se da će se tako i nastaviti, pa bi ovo mogla biti najgora u zadnjih desetak godina. Jeste li optimisti ili pesimisti. Idemo li dalje ili idemo dolje?
Vidi originalni članak

Godina je krenula s nizom loših vijesti. Inflacija, strelovito poskupljenje kruha, ulja i mlijeka, poskupljenje nafte na 100 dolara po barelu, poskupljenje zagrebačkih komunalija za 60 posto, najava recesije u SAD-u, pad BDP-a u Hrvatskoj, zastoj pregovora s Europskom unijom, radnički prosvjedi zbog siromaštva... A da ne spominjemo nedavna ubojstva taksista i djevojke Kristine Šušnjare iz Trilja. Čini se da će se tako i nastaviti, pa bi ovo mogla biti najgora u zadnjih desetak godina. Idemo li dalje, ili ipak idemo dolje?
Crna prognoza guvernera Željka Rohatinskog, izrečena u listopadu prošle godine - o povratku inflacije - u trenutku kada je to rekao dočekana je s prezirom i omalovažavanjem. Guverner je prema staroj navadi proglašen katastrofičarom i pticom zloslutnicom, koja zaziva katastrofu iako za nju nema povoda.
Samo tri mjeseca kasnije, guvernerova se mračna vizija potvrdila a premijer, zatečen, iznenađen i uvrijeđen, počeo je gasiti eruptivni požar cijena umjesto da zametak vatre gasi čim ga je guverner uočio. Sada prognozira da će Hrvatska u ovoj godini ostvariti rast BDP-a od samo 2 posto! To je najgora prognoza desetljeća. Imate li ipak nešto pozitivnije mišljenje?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_21090 06.02.2008.

    Krenulo je naopako,ubistvo,za ubistvom. Sinoć je u Sarajevu ubijen dečko Hrvatske nacionalnosti,Hrvatski mediji o tome šute!

  • entoni 06.02.2008.

    Manje više slična prošloj dugovi državi problemi, no biti će kako je valjda kako mora.....24 Sata a vama puno hvala na preljepoj osobi koju sam upoznala na vašem portalu ! Samo vi nemojte krenuti naopako. Možemo samo željeti i moliti da bude manje tragedija, razbojstva,nemaštine,bolesti,ratova,neodgovornosti.....

  • Gara 05.02.2008.

    Da je to samo 2008 bilo bi dobro jer ja ponekad osjećam da cjeli život ide nekako naopako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare