To je to što me zanima!

Je li moguće: Film 'Nevinost muslimana' uopće ne postoji?

Kontroverzni film zbog kojeg prosvjeduju muslimani diljem svijeta navodno nitko nije pogledao cijeli, a na YouTubeo je objavljen samo trailer koji traje samo 14 minuta
Vidi originalni članak

Film "Nevinost muslimana" zbog kojeg prosvjeduju muslimani diljem svijeta, navodno uopće ne postoji, piše Hollywoodreporter.com. Film dosad nitko nije vidio cijeli, a na YouTubeu je objavljen samo trailer koji traje 14 minuta. 

Na YouTubeu postoji i duža verzija od 74 minute, no zapravo je riječ o istih 14 minuta koje se ponavljaju nekoliko puta. 

Navodni autori filma su rekli kako je kontroverzni film prikazan u kino dvorani Vine u Hollywoodu i to pod naslovom "Nevinost Bin Ladena". 

No zaposlenik tog kina je rekao Los Angeles Timesu kako se nitko nije pojavio na projekciji tog filma te kako ga on sam nije pogledao.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gmn 20.09.2012.

    netreba tim nazovimo muslimanima neki veliki povod da demonstriraju....?? dosta da neki nazovimo svecenik kaze to vrjedja nekog ode sve u pm...? zasto nema demonstranata bar i mirni po evropi, a tamo na j.... istoku i tako nista nerade pa imaju vremena i jos su placeni.....

  • milamajkodisam 20.09.2012.

    lud j....e zbunjenog

  • Kako vjetar puše 20.09.2012.

    Da nema mrtvih i ranjenih ovo bi bilo za rubriku FUN.

Komentiraj...
Vidi sve komentare