To je to što me zanima!

'Je li on normalan, ne zna mi ni ime izgovoriti. Tko ste vi?

U svakom slučaju, moramo se suprotstaviti barbarskim pritiscima ove vlasti na rad neovisnih institucija. Tim bahatim, bezobraznim političarima treba reći, tko ste vi da se usuđujete ovako nastupati, kazala je Orešković
Vidi originalni članak

Politički tajnik HDZ-a i ministar uprave Lovro Kuščević govorio je o novoj predsjednici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataši Novaković, a spomenuo je i bivšu predsjednicu Orešković.

– Moram reći kako u pravničkim krugovima postoji određena zabrinutost zbog kvalitete odluka koje Povjerenstvo donosi. Svjedoci smo da Upravni sud učestalo poništava te odluke. Imali smo nedavno takav slučaj i u Ministarstvu uprave. To zaista zabrinjava. Može se naslutiti da se to Povjerenstvo, koje bi trebalo biti nepolitično i neovisno, polako stavlja u funkciju politike – rekao je Kuščević. Dodao je da je politizacije Povjerenstva bilo i u mandatu Dalije Orešković, a kako procjenjuje da je i Nataša Novaković krenula tim putem apelirao je na ostatak Povjerenstva da je ne slijedi. Na to mu je, piše Novi list, odgovorila Orešković.

– Moram se zapitati, je li njemu dobro. Nije znao niti moje ime izgovoriti. A ne idu mu ni pravo, matematika ni logika. Prisjećam se kako me, kad više nisam bila u Povjerenstvu, javno zvao da kao ekspert sudjelujem u radnoj skupini za novi zakon o sukobu interesa, a sad tvrdi da sam politizirala to tijelo. Ja sam u međuvremenu ostala ista osoba. A to što se Kuščević poziva na pravničke krugove, da možda nije u pitanju odvjetnički ured Borisa Šavorića? U svakom slučaju, moramo se suprotstaviti barbarskim pritiscima ove vlasti na rad neovisnih institucija. Tim bahatim, bezobraznim političarima treba reći, tko ste vi da se usuđujete ovako nastupati - kazala je Dalija Orešković.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • centarfor 07.12.2018.

    Dalija, na čemu si? Kakvi su to "barbarski pritisci". Ljude nazivaš barbarima. Ako nemaš pojma o kakvoj je vrsti ljudi, pitaj tasta. On to sigurno zna. Ljepotice, znamo da ti je Milanović bio simpatičniji ali ostale nazivati barbarima, čini se da si ipak izgubila kompas kada si ostala bez posla kojeg ti je on dao.

  • Splićo Boy16 23.11.2018.

    Piturani Lovro po kosi i u duši 😈

  • mangup@dj 21.11.2018.

    Dalija !!!!!!! Gdje li ih samo nalaze ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare