To je to što me zanima!

'Je li predsjednica Bandićevu tortu platila našim novcem?'

Na cijelu priču oko torte za Bandića noćas je reagirala i Dalija Orešković iz Starta koja je u svojoj objavi na Facebooku postavila, kako kaže, "par nagradnih pitanja"
Vidi originalni članak

Na rođendanu Milana Bandića u petak bila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja ne samo da je zapjevala 'Sretan rođendan' gradonačelniku Zagreba, već je i preko svog supruga Jakova i savjetnika Madžara poslala i prigodnu fotografiju ukrašenu fotografijom njih dvoje. 

Na cijelu priču oko torte za Bandića noćas je reagirala i Dalija Orešković iz Starta koja je u svojoj objavi na Facebooku postavila, kako kaže, "par nagradnih pitanja za birače, medije, Ured Predsjednice i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa?"

1.) Je li ova degradirajuća torta plaćena novcem poreznih obveznika, s obzirom da nosi službene oznake RH i je li time KGK povrijedila načela dužnosti?

2.) Je li torta plaćena privatnim novcem KGK, ali je svejedno KGK povrijedila načela dužnosti jer svojata državne oznake u svoje privatne svrhe?

3.) Pruža li KGK političku zaštitu jednom od najkorumpiranijih političara sudeći po broju i težini kaznenih postupaka koji su protiv njega u tijeku?

4.) Hoće li se ovo pitanje postavljati i otvarati tijekom kampanje ili ćemo čekati da prođu izbori?

5.) Kakav to tip ljudi ima teka jesti tortu s ovakvom slikom?

Idi na 24sata

Komentari 374

  • 25.11.2019.

    nije važno s čim je plaćena torta,nego kome

  • jami089 24.11.2019.

    E Kolinda....Koji gaf.

  • cooltouch 24.11.2019.

    Što ne pita koliko njeni mili ercegovnci uplaćuju u državni proračun!! Od nje nikad neces cuti volim vas koji mi placu dajete koji hrane ovu drzavu!!!! Najsretnija je kada sa amerikancima prica engleski i kad je dolje na kamenjaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare