Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
374 komentara

'Je li predsjednica Bandićevu tortu platila našim novcem?'

Na cijelu priču oko torte za Bandića noćas je reagirala i Dalija Orešković iz Starta koja je u svojoj objavi na Facebooku postavila, kako kaže, "par nagradnih pitanja"

Foto: Pixsell, Sabina Tandara Knezović/Twitter/Dnevnik.hr
374 komentara

Na rođendanu Milana Bandića u petak bila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja ne samo da je zapjevala 'Sretan rođendan' gradonačelniku Zagreba, već je i preko svog supruga Jakova i savjetnika Madžara poslala i prigodnu fotografiju ukrašenu fotografijom njih dvoje. 

Na cijelu priču oko torte za Bandića noćas je reagirala i Dalija Orešković iz Starta koja je u svojoj objavi na Facebooku postavila, kako kaže, "par nagradnih pitanja za birače, medije, Ured Predsjednice i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa?"

1.) Je li ova degradirajuća torta plaćena novcem poreznih obveznika, s obzirom da nosi službene oznake RH i je li time KGK povrijedila načela dužnosti?

2.) Je li torta plaćena privatnim novcem KGK, ali je svejedno KGK povrijedila načela dužnosti jer svojata državne oznake u svoje privatne svrhe?

3.) Pruža li KGK političku zaštitu jednom od najkorumpiranijih političara sudeći po broju i težini kaznenih postupaka koji su protiv njega u tijeku?

4.) Hoće li se ovo pitanje postavljati i otvarati tijekom kampanje ili ćemo čekati da prođu izbori?

5.) Kakav to tip ljudi ima teka jesti tortu s ovakvom slikom?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message