To je to što me zanima!

Je li predsjednik Sabora rekao: 'Ajde sidi, budalo'?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na prvoj saborskoj sjednici već su pale teške riječi između vladajućih i oporbe. Procijenite sami je li Luka Bebić vrijeđao saborskog zastupnika
Vidi originalni članak

Na konstituirajućoj sjednici Sabora sukobili su se vladajući i oporba. Jedan od oporbenjaka žalio se na HDZ-ove zastupnike, koji su stalno prekidali oporbene političare pred govornicom.
U jednom trenutku jedan je glas, za kojeg autor franjo111 s YouTubea tvrdi da pripada Luki Bebiću, doviknuo zastupniku: "Ajde sidi, budalo!". Autor videa smatra da je Bebić tom izjavom "rano pokazao svoju ćud". Je li to glas Luke Bebića na snimci, procijenite sami.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • udrugabu 15.01.2008.

    ..o Luki Bebiću imam nemam dobro mišljenje,ali ovo nema nikakve veze s Lukom..naglasak čovjeka koji govori je istarski..smiješna podvala..inače mi se ne sviđa agresivnost novih SDP-ovaca koji su to izgleda naučili na svojoj Političkoj akademiji kojom se sinoć u Otvorenom hvalio nekakav Jovanović..čovjek je na jadan način kritizirao Račana tako da ga je i Polančec morao upozoriti..mislim da Milanovićev SDP radi protiv vlastite koristi i da će im se to obiti o glavu..Čačić je sinoć pokazao političku zrelost i mudrost za razliku od spomenutog Jovanovića koji je ispadao smiješan..

  • Extaza 15.01.2008.

    Ma dajte pa to je montirano a autor je onaj poznati SDP-ovac koji po youtubeu trpa svoja \"djela\" u kojima pljuje trenutno vlast.

  • crouch 15.01.2008.

    dobro je to rekao samo je trebao reci u mnozini !

Komentiraj...
Vidi sve komentare