To je to što me zanima!

Je li se Bill Gates izbrbljao: Mark Zuckerberg se zaručio?

Čini se kako će mladi milijarder Mark Zuckerberg uskoro promijeniti svoj status na Facebooku. Ipak, nije jasno je li se Bill Gates krivo izrazio ili se izbrbljao...
Vidi originalni članak

Šef Microsofta Bill Gates izbrbljao se Daily Mailu da je osnivač Facebooka Mark Zuckerberg (27) zaručen za dugogodišnju djevojku Priscillu Chan. Ipak, nije jasno je li Bill Gates otkrio čuvanu tajnu ili se jednostavno krivo izrazio. Gates i Zuckerberg su prijatelji i obojica su rekli kako će pokloniti većinu bogatstva.

- Nisam mu ja rekao da pokloni novac. On me samo tražio savjet. Njegova zaručnica Priscilla razmišljala je o obrazovanju pa je dao novac u Newark - rekao je Bill Gates. Mark i Priscilla zajedno su od 2003. godine. Prošli mjesec kupio je kuću od sedam milijuna dolara u u Paolo Altu u Kaliforniji. Par živi skupa, a početkom godine nabavili su i psa Beasta. Oboje su tek u ožujku ove godine stavili na Facebook da su u vezi. Mark je rekao kako je samo dugo odugovlačio, ali nije objasnio zašto. Nakon što je Daily Mail objavio intervju s Bilom Gatesom, Mark je sakrio status o vezi. Elliot Schrage iz Facebooka dao je naslutiti da se radi o običnoj zabuni.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_109840 14.06.2011.

    ja bi isto trpo kosooku !!!!

  • hell-a 14.06.2011.

    ma boli me uvo!!!

  • suzie 13.06.2011.

    koja je ovo pasmina pasa ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare