To je to što me zanima!

Jedan od uhićenih navijača koji čeka izručenje Grčkoj ima deblji dosje: Tukao ljude, vozio pijan

Poznat je identitet jednog od BBB-a uhićenih na osnovu Europskog uhidbenog naloga iz Grčke zbog nereda u Ateni
Vidi originalni članak

Muškarac (28) iz Hrvatske, koji ima već podeblji dosje, čeka izručenje Grčkoj zbog istrage u vezi nereda u Ateni. Određen mu je istražni zatvor do odluke suda o predaji gračkim vlastima. U Grčkoj ga čeka istraga zbog članstva u kriminalnoj grupaciji, paleži i sudjelovanja u tučnjavi, piše N1. 

GRČKA TRAŽI JOŠ DESET NAVIJAČA Uhićene Boyse Grčka tereti za zločinačko udruživanje, ozljede

Podsjetimo, dvojica pripadnika BBB su završili u istražnom zatvoru, a dvojicu je sud pustio na slobodu dok čekaju odluku. To je rezultat velike akcije policije koja, po europskom uhidbenom nalogu, traži ukupno 10 Bad Blue Boysa za koje sumnjaju da su sudjelovali u neredima u Ateni početkom kolovoza.

N1 navodi da se 28-godišnjak već desetak godina provlači kroz policijske evidencije. Još u veljači 2014. u kasnim noćnim satima s trojicom prijatelja napao je dvojicu prolaznika. Bez ikakvog povoda, vičuči “Bad Blue Boys, Dinamo Zagreb” prišli su dvojici muškaraca koji su izašli iz obližnjeg kavića i fizički ih napali.  U veljači 2018., ponovno bez ikakvog povoda, prolazeći Koturaškom ulicom u Zagrebu nogom je oštetio jedan parkirani automobil. Kaznenim nalogom osuđen je uvjetno. Potom je u siječnju 2019. pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 25.09.2023.

    Maknut ograde oko igrališta,na Poljud na sjever stavit još 500 kamera ako treba,napisati "cjenik" za prekršaje i objaviti ga javno i na ulasku na tribine neka stoji.Isključivo osobna i financijska i kaznena odgovornost,pa "Prika moj udri samo" al ti ćeš to platit a ne sponzor TOMMY i Hajduk,kad se nekom proda nekretnina od staraca da se namiri njesra koje je počinio,e onda ćete vidjeti kako će pazit.Ovako dođu na tribine svjesno radit njesra koje uvijek netko drugi plaća,a dosta je toga više.

  • abava 25.09.2023.

    Tukao ljude, vozio pijan? Onda se taj ponašao kao torcidaš?

  • NAKITUMINAJASHI 25.09.2023.

    na hladenje u grcku 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare