To je to što me zanima!

Četvero poginulih u sudarima u Zagrebu, Lekeniku te na A1

U nesreći u nedjelju u 6.40 na križanju Horvaćanske ulice i Petrovaradinske u Zagrebu poginuo je 27-godišnjak. U Lekeniku je u sudaru poginuo vozač (50)
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u nedjelju ujutro u 6.40 na križanju Horvaćanske i Petrovaradinske u Zagrebu poginuo je vozač B.S. (27) iz Slavonskog Broda. Vozio je Opel, krapinskih tablica, izgubio nadzor nad autom, pokupio stupiće na tramvajskoj stanici te se zabio u drvo. U autu je bila i putnica K.Š. (23) iz Huma na Sutli koju su prebacili u bolnicu. Lakše je ozlijeđena.

U sudaru u Lekeniku poginuo vozač

U izravnom sudaru dva automobila u Lekeniku u nedjelju oko 6.50 sati na državnoj cesti Zagreb-Sisak, poginuo je 50-godišnji vozač Golfa, a drugi vozač, 20-godišnjak zadobio je samo lakše ozljede. Očevidom je utvrđeno da je za nesreću kriv 20-godišnjak koji je u zavoju, vjerojatno zbog brzine, svojim Audijem prešao na suprotni trak. 

Jedan poginuli i troje ozlijeđeno kod Jadova

Na 183. kilometru autoceste Zagreb - Split kod mjesta Jadova, u prometnoj nesreći u nedjelju oko 10.20 sati, poginula je jedna osoba. Troje ljudi je ozlijeđeno i hitno su prebačeni u Opću bolnicu Gospić. 

Žena (50) poginula pokraj Varaždina

Između sela Apatija i Sveti Petar Ludbreški nedaleko Varaždina, u subotu navečer u prometnoj nesreći poginula je žena (50). Između 20 i 21 sat vozač (35) je svojim automobilom prešao u suprotan trak kolnika te udario ženu koja je upravljala biciklom. 

Od siline udara, žena je odbačena u njivu uz cestu, a vozač nije stao već se udaljio s mjesta nesreće. Žena je od težine ozljeda preminula na njivi, a tek oko sat i pol kasnije mrtvu su je primijetili policijski djelatnici tijekom svoje ophodnje. Vozača su ubrzo pronašli, a glasnogovornica PU varaždinske istaknula je da vozaču alkotestiranjem nije utvrđeno da je bio pijan. 

– Vozač je uhićen i nad njim se provodi obrada – rekla je Kolarić. 

Idi na 24sata

Komentari 187

  • 07.05.2013.

    Kad sam umoran ne vozim i ne idem na dugi put. I gotovo. Ne može.

  • zoran_zg 06.05.2013.

    Astra, Vectra, Corsa, Tigra i Kalibra

  • zoran_zg 06.05.2013.

    Sad sam prošo po Prečkom, pa taj pizdun je moro ić stotku i to po ljevoj traci da se tak nabije, to je svima jasno i nemojte više branit gada, tak se ne vozi po gradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare