To je to što me zanima!

Zagreb: Ranio mladića ispred kafića u Dubravi i pobjegao

Napadač je nakon pucnjave ispred terase kafića Manilla pobjegao, ne zna se zbog čega su se posvađali. Ranjenog A.Č. (26) Hitna je prevezla u KB Dubrava
Vidi originalni članak

Čuli smo pucnjavu, a potom viku i Hitna je brzo bila tu. Ne možemo vjerovati da se usred dana netko usudio pucati. Mogli su stradati nedužni prolaznici, među kojima i djeca, komentirali su u subotu prolaznici u zagrebačkoj Dubravi. 

Oko 11.30 ispred terase kafića Manila na Aveniji Dubrava u Zagrebu muškarac je upucao A. Č. (26). Napadač je pobjegao, a mladić je završio u KB-u Dubrava. Nije poznato koliko je teško ozlijeđen.

- Vidjeli smo da neki muškarac trči preko ceste, a drugi je bio ranjen u nogu - rekli su prolaznici. 

Zagrebačka policija još istražuje okolnosti sukoba koji je završio opasnom pucnjavom. Većina očevidaca se bojala ispričati bilo kakve detalje koje su vidjeli. Potiho su govorili da je navodno riječ o sukobu zbog duga.

- Nisam bio tamo i ne znam zašto su se sukobili. Siguran sam da nisu sjedili u Manili, unatoč tome što ranjenog mladića znam. S bratom je znao navratiti u naš kafić. Znam da žive u Dubravi i da im se obitelj bavi tekstilom, da imaju trgovinu - rekao je vlasnik Manile. 

Doznajemo kako je Manila nedavno postala narodnjački noćni klub, a neki govore da je brat ranjenog A. Č. ondje i radio, iako vlasnik to opovrgava.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Pravnik23 04.10.2011.

    sramota.Zato ja izbjegavam Manillu taman sam jako rijetko.

  • nije_bitno_tko_sam 19.09.2011.

    Ljudi, ja citam ove vase komentare i ne vjerujem sta sve tu pise. Ovaj clanak govori o pucnjavi u Dubravi u kojoj je slucajno ili ne sudjelovao Janjevac i umjesto da komentirate to vi ste se raspisali o njihovoj povijesti.... Zar je bitno od kud je tko dosao??? Kako se tko zove ili preziva?? Koje je vjere i od kud su mu korijeni?? Meni je to totalno ne bitno,mozda zato sto u mojoj krvi ima svacega i nisam odgojena da ljude gledam po tome, ali neki ocitno obozavaju vrijedati druge i misle da su oni najbolji....Neznam dali su to neki kompleksi ili ljubomora ili jednostvano mrznja prema svemu sto je drukcije od onoga na sto su oni navikli!! Ovo se moglo dogoditi u bilo kojem kvartu i bilo kojoj osobi... ja vjerujem da se tu jako dobro zna zasto je doslo do toga, ali tko sam ja da sad ulazim u to.... Cinjenica je da po dubravi si pljuju iskljucivo zbog Janjevaca i cinjenica je da je njihov temperament takav kakav je, ali svatko od nas od kuda god bili imamo neku svoju specificnost...dobru ili losu...ali treba li nas zbog toga mrzit?? Ili ih prihvatite takve kakvi jesu ili ne... Ja ih ne branim ali ni ne osudujem... Dubrava je dobar kvart...vise se gluposti dogada u drugim krajevima pa se nikakva polemika ne stvara oko toga...al cim je u Dubravi nesto odma su ludi janjevci ili siptari ili cigani ili kako god ih hocete zvat krivi i odma je kvart koma... ja nikad s nikim nisam imala problema a cijeli zivot tu zivim...Ja sam ponosna i sretna sto zivim u Dubravi ma koliko me mozda neke stvari nekad i nazivcirale..... i mislim da je najbitnije da ljude ne gledamo kao pojedince nego kao cjelinu.....

  • blek stena 19.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare