To je to što me zanima!

Jedan uhićen zbog ranjavanja nožem, drugi zbog tučnjave, treći radi posjedovanja droge

Splitska policija završila je kriminalističku istragu vezano za muškarca izbodenog nožem u četvrti Pazdigrad u utorak navečer. Uhićena su trojica muškaraca, jedan je dobio kaznenu, a dvojica prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

Splitska policija završila je istragu oko ranjavanja muškarca na splitskom Pazdigradu, u utorak, 27. veljače oko 22:30 sati. Tada je s dvije ubodne rane nožem u trbuh ozlijeđen 34-godišnjak. Ozlijede su okarakterizirane kao lakše.

Provedenim istraživanjem utvrđeno je kako ga je u nožem izbo 46-godišnji muškarac nakon što je s oštećenim konzumirao veće količine alkohola te se sa istim prethodno verbalno i fizički sukobio. Tijekom sukoba izvadio je nož i ranio 34-godišnjaka koji je nakon obrade u KBC-u Split pušten na kućnu njegu. Iz PU splitsko-dalmatinske navode kako je 46-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju te je nakon istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

PRIVELI DVOJICU VIDEO Muškarca koji je tvrdio da su ga napali nožem u Splitu pustili iz bolnice. Istražuju sve

No, policija je u ovom slučaju prijavila i 34-godišnjaka jer je u alkoholiziranom stanju na javnom mjestu remetio javni red i mir tako što je napao 46-godišnjaka. Udario ga je šakom u glavu i vrijeđao ga pogrdnim riječima. On je pak, uz optužni prijedlog odveden nadležnom Općinskom prekršajnom sudu u Splitu. Usvojen je prijedlog policije te mu je određeno zadržavanje u trajanju od 10 dana.

UHITILI SU GA Uhodio ženu u autu u Splitu, na semaforu izvadio nož i prijetio: 'Kći mi je vikala: Mama, vozi!'

S navedenom dvojicom tu večer bio je i 47-godišnjak kod kojega je pronađeno 0,5 grama marihuane i osam bočica metadona. Time je ostvario obilježja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga radi čega će protiv njega nadležnom Općinskom prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • fabercastell 29.02.2024.

    samo se pikaju po splitu ,netko iglama ,netko nozevima a najmanje pikaju ur cevima

  • fui24h 29.02.2024.

    Afrička šljiva

  • Monza.1995 29.02.2024.

    Dovoljno je reći Split

Komentiraj...
Vidi sve komentare