To je to što me zanima!

Jedni vatromet, drugi oružje: U Bjelovaru na parkingu tijekom dočeka propucao tri automobila

Policija traga za nepoznatim revolverašem koji je svojim nepromišljenim posezanjem za vatrenim oružjem mogao dovesti ne je živote u opasnost
Vidi originalni članak

Tijekom dočeka Nove godine u Bjelovaru, u Ulici Antuna Mihanovića, na parkiralištu ispred stambenih zgrada, nepoznati počinitelj je vatrenim oružjem propucao tri osobna automobila.

BEZ OZLIJEĐENIH Muškarac u Zagrebu zračnom puškom pucao na tramvaje

VW Passat, bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 47-godišnjaka je propucan u zadnju lijevu stranu, VW Polo, zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu državnog inspektorata je propucan poklopac motora dok je Alfi Romeo, bjelovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 23-godišnjaka propucano stražnje vjetrobransko staklo.

Policija traga za nepoznatim revolverašem koji je svojim nepromišljenim posezanjem za vatrenim oružjem mogao dovesti ne je živote u opasnost.

'UGLEDNI' HSP-OVAC Nesuđeni splitski gradonačelnik pijan pokosio kontejner i dva auta: 'Znate li vi 'ko sam ja!?'

Posebice jer se parkiralište na kojem je "ordinirao" revolveraš nalazi okruženo stambenim zgradama u kojima živi gotovo 1000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ain stein 01.01.2022.

    Propucao dva automobila i alfu.......

  • Bruum 01.01.2022.

    Kakav to državni inspektor vozi polija? Nesposoban...😄😄

  • najiram 10 01.01.2022.

    proslavljao osvetu  inspektoru  i  dugim  djelatnicima  koji  kažnjavaju  ljude...toga  bude  se  več  i  več..ćim  bodo  kazne  vekše  i  osvete  bodu  se  jakše  i  jakše...a  pirotehnika  idealna  zastor  za  osvetu,,auti  su  namerno  propucani  od  nekog partizana...borba  protiv  klasnih  neprijatelja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare