To je to što me zanima!

Jednog Osječanina uhitili, ostali bili na razgovoru

Devet Osječana koji su bili na razgovorima nisu u policiju došli kao uhićenici nego kao građani koji su se odazvali policijskom pozivu, kažu u PU
Vidi originalni članak

Osječka policija izvjestila je kasno popodne u utorak kako devetorica Osječana koji su bili na obavijesnim razgovorima nisu u policiju došli kao uhićenici nego kao građani koji su se odazvali policijskom pozivu. Nakon obavljenih istraga policija je uhitila jednu osobu i to, kako navode u priopćenju, nema nikakve veze s ubojstvom braće Rodić u Zagrebu i provođenjem akcije 'Šok'.
- Policija je raspolagala saznanjima o planiranju i pripremanju izvršenja ubojstva između osoba koje su nam otprije poznate. U cilju proaktivnog djelovanja usmjerenog na sprječavanje kaznenog djela i mogućih težih posljedica, policijski su službenici poduzeli mjere i radnje prema eventualnim počiniteljima i mogućim žrtvama te osobama koje su mogle imati korisna saznanja o planiranom. Policija je izvršila i pretrage domova te osobnih vozila devet osoba koje su pozvane na obavijesni razgovor. Tom prilikom u jedne osobe pronađeno je više komada dugog i kratkog oružja, streljiva i detonatorskih kapsli. Nakon obavijesnog razgovora pet osoba napustilo je Policijsku upravu, a ostale su još u obradi - obavijestili su iz osječke Policijske uprave.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • amer27 21.01.2009.

    Bitno da su jucer se razbacivali sa bomba naslovima tipa \"uhićeno 9 civila...\" bla bla, pa daj kome vi skačete u usta? Ovo je još neučinkovitije nego kada je Faber bio na čelu osječkog mup a !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare