To je to što me zanima!

"Jedva čekamo vjenčanje da otplešemo prvi valcer"

Zaručnica ranjenog policajca bit će s njim tijekom rehabilitacije u Varaždinskim toplicama. Mladi par šali se kako im je to priprema za medeni mjesec
Vidi originalni članak

Policajca Jadranka Certina (33), kojeg je prije dva mjeseca mecima izrešetao pljačkaš Raiffeisen banke u Sesvetama, pustili su iz bolnice nakon 65 dana. U Varaždinske toplice, gdje će sljedećih mjesec dana biti na rehabilitaciji, otpratili su ga roditelji Danica i Marijan. Zaručnica Meri Odobaršić (28) cijelo će vrijeme biti s njim i pomoći mu da ponovno stane na noge.
- Neka sam ja izašao iz bolnice. Bitno da je Meri sa mnom, sad će sve biti lakše - govori Jadranko i u šali dodaje kako mu je dojadila bolnička hrana te da se zaželio ćevapa. O pljački banke u kojoj ga je Kazimir Dužnović (28) ranio sa sedam metaka zna samo iz priča drugih. Tragedije se ne sjeća. U bolesničkoj postelji u KB-u Dubrava često su ga posjećivali kolege, ali i roditelji ubijenog policajca Ivana Grbavca. Jadrankova zaručnica Meri kaže da mu je to puno značilo. Nakon neprospavanih noći i strepnje nad Jadrankovim životom, danas s njim razgovara o vjenčanju u rujnu. U šali kaže da im je boravak u toplicama priprema za medeni mjesec.
- Odabrala sam vjenčanicu i jedva čekam da je obučem. Spremne su i pozivnice. Samo da je moj Jadranko meni dobro, to je sve što sam željela - nasmijala se Meri. Mladom paru lica se ozare na spomen, kako kažu, najljepšeg dana u životu. Oboje nestrpljivo čekaju dan vjenčanja. Nadaju se da će se Jadranko dovoljno oporaviti da na svadbenom slavlju otplešu prvi valcer.

SRCE MU JE STALO TRI PUTA TIJEKOM OPERACIJE
Jadranka je pljačkaš pogodio sa sedam metaka, a izgubio je oko 14 litara krvi. Teško mu je ozlijedio prsni koš, zdjelicu, ruku i nogu. Tijekom prve operacije srce mu je stalo tri puta. Liječnici su mu sanirali rane na prsima, a Jadranko se služi desnom rukom i nogom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivek26 10.07.2009.

    Jel Vi novinari pišete tekstove bez imalo razmišljanja...?! Čovjek je izgubio 14 litara krvi?! Medicinsko čudo... Inače, samo tako dalje, Jadranko...Svaka čast!!

  • marenda 10.07.2009.

    bravo jadranko, svaka čast i liječnicima

  • mazur 10.07.2009.

    Isuse kako lijepa i dirljiva priča...ono baš me nekako pogodila...Svu sreću ovog svijeta im želim!!! IVANE POČIVAO U MIRU BOŽJEM!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare