To je to što me zanima!

Jedva ju odlijepio s ruke: 'Pola će ići u salatu, a pola na peku'

Sin i ja jedva smo je odlijepili s ruke. Sad je u dubokom zamrzavanju, kaže Josip Car, umirovljenik koji je na plaži Vrtić u Novalji rukama ulovio hobotnicu od 1,5 kg
Vidi originalni članak

Josip Car (78), umirovljenik iz Zagreba, golim je rukama ulovio hobotnicu od 1,5 kilogram na plaži Vrtić u Novalji. Okršaj je počeo u utorak oko 20.30 sati.

- Vidio sam hobotnicu na kamenu u plićaku tek pola metra od kraja. Uhvatio sam je za glavu, gdje su joj oči, i izvukao je. Ona me primila sa svih osam krakova, dugih 30-ak centimetara, za ruku i nije htjela pustiti! Ugrizla me kljunom na nadlakticu. Sin i ja jedva smo je odlijepili s ruke. Sad je u dubokom zamrzavanju. Pola će na salatu, a pola ćemo ispeći - kaže. 

Iako je većina ljudi voli na tanjuru, hobotnice slove kao vrlo inteligentna i draga bića. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • bukakis 16.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Sthanga Železni 16.07.2015.

    Ugrizla me kljunom na nadlakticu. Sine fulaš li još jednom tu hobotnicu jbt ču ti ..... Sin i ja jedva smo je odlijepili s ruke. aj bok

  • Marly 16.07.2015.

    Hoba od 1,5 kg je za dvoje ili na salatu ili pod peku (uz dosta krumpira)

Komentiraj...
Vidi sve komentare