To je to što me zanima!

Jeftinije parkiranje u centru, ali nema više besplatnog tramvaja

Mjesečna parkirna karta u zagrebačkoj prvoj zoni bit će 200 kuna jeftinija za pravne osobe, a deset kuna jeftinija za građane. Ukida se besplatni javni prijevoz u centru
Vidi originalni članak

Od ponedjeljka će Zagrebparking pojeftiniti cijene mjesečnih parkirnih karata u svim zagrebačkim zonama, potvrdio je gradonačelnik Milan Bandić za Radio Sljeme. Za obrtnike i firme uvest će se posebne cijene parkinga.

Bandić je potpisao je odluku prema kojoj će mjesečna parkirna karta u prvoj zoni koštati 600 kuna umjesto dosadašnjih 800. Za građane će koštati 100 kuna, a do sada je bila deset kuna skuplja. U drugoj zoni cijena mjesečne parkirne karte za građane bit će 50, umjesto dosadašnjih 55 kuna, a u trećoj zoni 35, umjesto 40 kuna.

Međutim, istodobno se ukida besplatna vožnja javnim prijevozom od Kvaternikova trga do Trga bana Jelačića te od Jelačićeva do Britanskog trga, odnosno Glavnog kolodvora i HNK.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Kurčubić 12.01.2011.

    uskoro nece bit besplatna voznja u ZET-u sva bagra na prva vrata ko nece imat kartu noga u guzicu ili ti VRITNJAK!!!!

  • piroška 12.01.2011.

    U čiju nadležnost spada ZET i Zagrebparking - Grada ili Holdinga? Koliko ja znam, to su podružnice Zagrebačkog holdinga a ne Gradskog poglavarstva.

  • m123 12.01.2011.

    Da,jer onima koji putuju s tramvajem zbilja "treba" jeftinije parkirne karte. Kojeg se ono datuma počinje naplaćivat zrak u gradu Zagrebu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare