To je to što me zanima!

Jeo brzu hranu i pio gazirane sokove: Dječak skoro oslijepio

Australija: Cian gubi vid zbog nedostatka vitamina A što je bilo izazvano pogrešnom ishranom. Cian je jeo kruh, piletinu, pomfrit i Coca-Colu i sada će do kraja života morati živjeti sa slabovidnošću
Vidi originalni članak

Cian Moore (14) iz Australije počeo je gubiti vid, a liječnici nisu znali zašto. Njegova je majka Kerry na televiziji vidjela emisiju o liječnici koja spašava poluslijepu djecu i odvela je sina u Sydney u njezinu ordinaciju. Liječnica Stephanie Watson, predsjednica udružena oftalmologa Australije i Novog Zelanda postavila je zapanjujuću dijagnozu. Cian gubi vid zbog nedostatka vitamina  A što je bilo izazvano pogrešnom ishranom.

Daily Mail piše da je Cian jeo kruh, piletinu, pomfrit i Coca-Colu i sada će do kraja života morati živjeti sa slabovidnošću. U međuvremenu je počeo jesti povrće i uzimati vitamin A. Vid na desnom oku mu se popravio, ali će mu lijevo oko zauvijek ostati oštećeno.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • montello 19.10.2016.

    mcdonalds je otrov

  • ella123xD 19.10.2016.

    Ljudi ,ima li ko kakav dobar savjet .Ovako ,kad se dijete izgladnjuje ,pada u nesvijest po školi ,premršavo slabokrvno ,tupo itd.roditelje se zove na odgovornost ,što je i pravilno.Jedan dječak ,s čijom majkom sam samo bog za bog ,ima pazi 14god ,110kg a visok otprilike metar i šezdeset ,doktor na sistematskom još u osnovnoj (na svakom sistematskom )predloži dijetu i opominje da ako ovako nastavi jesti(pojede dnevno otprilike kao što bi trojica odraslih s bauštele),neće doživjeti svoj 35 rođ.Majka kuha sve ,znači i povrće i sve zdravo ali u ogromnim količinama ,koliko čujem ,a mali još kupuje na velikim odmorima ,prije, poslije škole ,brzu hranu(bureke ,palačinke ,one ogromne sendviče,a sve duplo) i hrpu čipsa i tih budalaština .Čujem i da pomalo puši?!!Ima ogroman džeparac,ako se tko pita ,jer sve to i košta . Po meni i naučiti dijete da se prežderava je vrst zlostavljanja .Prijatelji mu u šali kažu ,da neće ti to bit previše ,kad nešto ekstra kupi ,šta ću kad sam još gladan ,veli.Razvalila mu majčica želudac.Horor.Žao mi ga je .

  • marijan7 18.10.2016.

    Hvala Mama

Komentiraj...
Vidi sve komentare