To je to što me zanima!

Jeremić i dalje tvrdi: RH je kriva za etničko čišćenje

Jeremić je u nacionalnom Dnevniku beogradske televizije Pink ponovio da je Hrvatska etnički očistila 250.000 pripadnika srpske nacionalnosti
Vidi originalni članak

Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić ponovio je u srijedu na beogradskoj televiziji optužbe da je Hrvatska etnički očistila 250.000 Srba sa svoga teritorija u operaciji Oluja.
- Neke teške stvari su činjene na ovim prostorima tijekom 90-ih godina. Srbija nije izuzeta od toga, ali činjenica je da je Hrvatska država etnički očistila 250.000 ljudi sa svoga teritorija zbog toga što su bili pripadnici srpske nacionalnosti - rekao je Jeremić u nacionalnom Dnevniku beogradske televizije Pink. Dodao je da se Srbija zbog toga nikome ne treba ispričavati.
- Vrijeme je da se okrenemo pomirbi i zajedničkoj budućnosti u EU - zaključio je Jeremić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cicibella 13.11.2008.

    fuj.........s kim mi imamo posla..........a ovi su nepopravljivi....žedni krvi oduvijek!!!!srbi su napali i razrušili Hrvatsku i BiH i sami su pokupili i otišli!I ako imaju imalo srama,dostojanstva i obraza,svi ti koji su rušili,klali ,palili i ubijali nek se nikad više i ne vraćaju!!!

  • 25sat 13.11.2008.

    ...može, nek tuži,...ALI nakon što prvo isplate SVU ratnu štetu Hrvatskoj, kao i odštetu stradalima u Domovinskom ratu !

  • dadoHP 13.11.2008.

    Jeremić dobro zna, ali neće priznati da su za sva etnička čišćenja na ovim prostorima krivi Srbi i to za progon Hrvata, Muslimana, a i za zbijeg Srba poslije Oluje. Najgora stvar koju sami sebi nebi smjeli oprostiti je da su sami ubijali svoje zemljake u koloni u blizini Dvora na Uni i sve one koji nisu htjeli bježati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare