To je to što me zanima!

Jerko Ćesić Ljudina ošamario suca na malom nogometu

Jerko Ćesić izvrijeđao je i udario Nenada Tonkovića smatrajući da je krivo dosudio prekršaj. Brzo su došli zaštitari i policajci. Na kraju je Ćesićeva ekipa izgubila
Vidi originalni članak

Jerko Ćesić Ljudina izvrijeđao je prošlog petka suca na malonogometnom turniru u Karlovcu i opalio mu šamar jer je smatrao da je Nenad Tonković pogrešno dosudio prekršaj. Sudac je odmah prekinuo utakmicu četvrtfinala veteranskog turnira, a u sukob su se odmah umiješali i ostali sudionici turnira, no zaštitari i policija su uspjeli spriječiti daljnju eskalaciju nereda. Nasilni Jerko Ćesić brat je političara Ljube Ćesića Rojsa, prenosi KaPortal. Organizator je najavio da je Ćesiću ubuduće zabranjeno sudjelovanje na turniru. 

Na kraju je zapisano da je karlovački MK Kim-Pizzeria Rustique pobijedio Ćesićev zagrebački Cafe bar Off -On 3:0. 

>>>Izvorni tekst možete pročitati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 57

  • zagy1 06.02.2011.

    glupi hercegovac..brat mu ratni profiter a on nije ništa bolji..seljak..nebi se čudio da je imao pištolj ispod dresa...kad se snjim stalno k.

  • papaja 05.02.2011.

    I još pročitao sam pravila komentiranja u kojima jasno piše da vam nije cilj ušutkati kritiku, što ti ili više vas konstantno činite, dok isto tako dopuštate rasizam i rasističke komentare što je pravilima strogo zabranjeno. Uputio bih vas da ponovno pročitate ta vaša pravila! Hvala!

  • papaja 05.02.2011.

    Admine, kako te nije stid i sramota da brišeš komentar koji ničim ne krši pravila komentiranja, od svih komentara brišeš onaj koji upozorava na rasizam i poziv na linč jedne grupe skupine građana, dok u isto vrijeme dopuštaš rasističke komentare. Treba da te bude stid i sram. Da vidiš o čemu govorim, umjesto hercegovac u rečenici zamjeni za židov, pa usporedi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare