To je to što me zanima!

Jeste li ga vidjeli? Ivan (22) je otišao od kuće i nije se vratio...

Ivan je u nedjelju navečer otišao iz obiteljke kuće u Ninu i s prijateljima otišao u Zadar. Međutim, odvojio se od njih oko 23 sata, rekao im da ide taksijem i od tada mu se gubi svaki trag...
Vidi originalni članak

U nedjelju je nestao Ivan Medić (22) iz Nina. On se navečer udaljio iz obiteljske kuće na adresi Put Gospe od Zečeva 12 i nije se vratio.  Kako doznajemo, Ivan je s prijateljima otišao u Zadar, međutim odvojio se od njih oko 23 sata, rekao im da ide taksijem i od tada mu se gubi svaki trag. 

Kako se navodi na portalu Nestali.hr,  Ivan je visok 175 cm, ima crnu valovitu kosu te je sredne tjelesne građe.

U trenutku nestanka Ivan je nosio plavu kratku majicu, kratke svijetle traper hlače i plave tenisice. Ivanov nestanak vodi se u PU zadarskoj. 

Kako saznajemo, u kući nije bilo svađa ni bilo kakvih problema. 

- Ma Ivan je super. Pametan je i snalažljiv. Nikakvih problema s njim nikad nije bilo. Vjerujem da bi se javio i došao doma da može - kazala nam je zabrinuta Ivanova poznanica.

Ako imate informacije o Ivanu molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, možete se javiti i izravno obitelji na broj  099 599 4372. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • st.hrvatska 25.09.2018.

    Nebi se čudio da ga je nego skupio vozilom i produžio dalje. Treba ga tražiti uz cestu. Ima svakakvih ljudi

  • Perke_1 25.09.2018.

    pouzdana informacija- decko je nađen, živ i zdrav

  • dottie 25.09.2018.

    Taksistu pitajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare