To je to što me zanima!

Jeste li ga vidjeli? Ivan (43) nestao je u srijedu u Zagrebu

Ivan Mihoci je visok 180 centimetara, ima crnu boju kose i smeđe oči. U opisu stoji da je tjelesno jače građe, a da je u trenutku nestanka bio odjeven u donji dio trenirke crne boje, gornji dio trenirke s kapuljačom
Vidi originalni članak

U srijedu je u Zagrebu nestao Ivan Mihoci (43). Informaciju o nestanku objavio je MUP na službenim stranicama Nestali.

Poznato je da je nestao iz novozagrebačkog kvarta Utrina, u Fancevljevom prilazu. Na stranicama MUP-a piše da se udaljio osobnim automobilom marke Dodge Caliber.

Mihoci je visok 180 centimetara, ima crnu boju kose i smeđe oči. U opisu stoji da je tjelesno jače građe, a da je u trenutku nestanka bio odjeven u donji dio trenirke crne boje, gornji dio trenirke s kapuljačom sive boje. Na nogama je imao crne tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Mihociju, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.05.2023.

    Jbg,žao mi dečka i obitelji zbog situacije, čitam da nakon 7 dana nitko nije reagirao od institucija, to je tako kad ne izlaziš sa ekipom po BG splavovima. Inače bi već bili uključeni brodovi,helikopteri,potražni psi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare