To je to što me zanima!

Jeste li i za Uskrs morali paziti na baš svaku kunu?

Prema Nezavinsnom sindikatu za uskršnji ugođaj četveročlana obitelj trebala je izdvojiti od 1.030 do 1.165 kuna. Mnogi su potrošili puno manje
Vidi originalni članak

Prema izračunima Nezavinskog sindikata za dostojan uskršnji ugođaj četveročlana obitelj u Hrvatskoj trebala je izdvojiti od 1.030 do 1.165 kuna. Koliko ste novca potrošili i jeste li i ovoga puta štedili? Mnoge obitelji nisu si mogle priuštiti ništa više nego što troše drugim danima, no bilo je i onih koji su za blagdanski stol izdvojili i više od navedenih iznosa. Je li za Veliki petak na vašem stolu bio bakalar, oslić ili srdela, a za uskrsno glavno jelo janjetina ili guska?
Prema izračunima sindikata najjeftinija košarica bila je za one koji su izabrali srdelu i gusku, a najskuplje su prošle one obitelji koji su si na blagdanskom stolu priuštili bakalar i janjetinu.
Jeste li za nabavu svega što vam je bilo potrebno plaćali 'kešom' ili ste peglali kartice?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Piknik 05.04.2010.

    Uskrs je blagdan mira, opraštanja i ljubavi,a ne žderačine. Ja sam normalno jela. Da i hoću radi zdravlja se ne želim prejedati. Neka Bog da zdravlja a svega će ostalog bit, čovjek će se već snaći.

  • sinek 05.04.2010.

    kojih 1030 d0 1165 kuna pa kaj ste normalni hoću reći i ti u sindikatu su debili pa kaj ne vide kak živimo sram ih bilo i oni su profiteri kradu nas i obmanjuju uostalom opet napominjem sami smo si krivi jer šutimo i trpimo svi peglamo kartice i pretačemo tu sirotinju voljela bih zaviriti kakav je bio blagdanski stol madam jace i šukerčića a vi

  • glupavi 05.04.2010.

    adam, EVA, potop, MOJSIJE, propovjedi, ISUS, život, USKRSNUĆE, crkva, VJERA, jaja ZEKO HAHAHHAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare