To je to što me zanima!

Policija moli za pomoć: Ako ste ih vidjeli, odmah nazovite 112

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija, pozivaju se da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192, a mogu i anonimno na e-mail PU zagrebačke
Vidi originalni članak

Ovih pet mladića s fotografija policija traži zbog sumnje da su u tunelu Grič u Zagrebu u Mesničkoj ulici počinili razbojništvo. 

Ono se dogodilo 6. listopada 2019. godine oko 20.10 sati, a na fotografijama su muškarci za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija, pozivaju se da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i anonimno putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • croarmy47 01.03.2020.

    Pa prema ovako jasnim fotkama, Policija ih je vec sigurno privela.

  • Filip42 01.03.2020.

    Neka ih roditelji prepoznaju i odvedu na policiju.

  • 01.03.2020.

    Ja se bojim svih koji imaju kapuljace na glavi.Nosit kapuljacu dok je vreme lepo mi je nesto abnormalno.A sto se tice 112 zaboli me kita za hitnu sluzbu.Nek drotovi rade svoj posao a ne da stalno narod moljakaju za pomoc.Lako je vama sjedit po cijele dane u autu i kafanama.Smradovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare