To je to što me zanima!

Jeste li ih vidjeli? U zadnjih tjedan dana nestalo je 11 ljudi

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju
Vidi originalni članak

U zadnjih tjedan dana od dvoje nestalih ljudi nitko nije pronađen pa policija još uvijek traga za Braimom Bejtom i Milivojem Rončevićem. 

U zadnjih tjedan dana nestalo je 11 ljudi.

Barbara Bačak (16) visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Barbara se 27. prosinca 2013. godine, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Silva Baričević (78) je visoka 165 centimetara, ima sijedu kosu, svijetloplave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Silva se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Rijeci, Ante Pilepića 8 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crvenu trenirku. 

Davor Oršoš (17) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Davor se u utorak, 31. prosinca 2013. godine udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Antonela Barić (15) je visoka 155 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Antonela se u srijedu, 1. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu jaknu, bijelu majicu i plave traperice.

Ivana Barušić (14) je visoka 168 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivana se u ponedjeljak, 30. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.  

Mateja Belčić (17) je visoka 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Mateja se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Adamovcu, D. Domjanića 19 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamne tajce, sivo-smeđe tenisice. Nosila je žutu sportsku torbu. 

Martina Maranić (17) je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Martina se u petak, 27. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Zagrebu, Anina ulica 75 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice.

Valentina Petrović (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Valentina se u utorak, 31. prosinca, udaljila s adrese u Đakovu, Marina Držića 17 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Josipa Anamarija Posavec (15) je visoka 163 centimetra i ima ovalno lice. Josipa Anamarija se u petak, 27. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Klaudija Radojčić (14) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Klaudija se u utorak, 31. prosinca, udaljila s adrese u Velikoj Kopanici, Krajić 8 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Goran Zukić (16) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Goran se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barbara20 03.01.2014.

    Šta se dešava toj djeci?Šta je moguće da svi bježe od kuće?Ili mafija dobro radi svoj posao,jadni njihovi roditelji.

  • jarbol 03.01.2014.

    hah neznam jel se ko nađe od tih....nikad niko ne piše jesu li nađeni samo da su nestali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare