Obavijesti

News

Komentari 2

Jeste li ih vidjeli? U zadnjih tjedan dana nestalo je 11 ljudi

Jeste li ih vidjeli? U zadnjih tjedan dana nestalo je 11 ljudi
6

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju

VIDEO

U zadnjih tjedan dana od dvoje nestalih ljudi nitko nije pronađen pa policija još uvijek traga za Braimom Bejtom i Milivojem Rončevićem. 

U zadnjih tjedan dana nestalo je 11 ljudi.

Barbara Bačak (16) visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Barbara se 27. prosinca 2013. godine, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Silva Baričević (78) je visoka 165 centimetara, ima sijedu kosu, svijetloplave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Silva se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Rijeci, Ante Pilepića 8 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crvenu trenirku. 

Davor Oršoš (17) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Davor se u utorak, 31. prosinca 2013. godine udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Antonela Barić (15) je visoka 155 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Antonela se u srijedu, 1. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu jaknu, bijelu majicu i plave traperice.

Ivana Barušić (14) je visoka 168 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivana se u ponedjeljak, 30. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.  

Mateja Belčić (17) je visoka 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Mateja se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Adamovcu, D. Domjanića 19 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamne tajce, sivo-smeđe tenisice. Nosila je žutu sportsku torbu. 

Martina Maranić (17) je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Martina se u petak, 27. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Zagrebu, Anina ulica 75 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice.

Valentina Petrović (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Valentina se u utorak, 31. prosinca, udaljila s adrese u Đakovu, Marina Držića 17 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Josipa Anamarija Posavec (15) je visoka 163 centimetra i ima ovalno lice. Josipa Anamarija se u petak, 27. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Klaudija Radojčić (14) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Klaudija se u utorak, 31. prosinca, udaljila s adrese u Velikoj Kopanici, Krajić 8 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Goran Zukić (16) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Goran se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe