To je to što me zanima!

Jeste li je vidjeli? Brankica (33) iz Požege nestala je u srijedu

Kako se navodi na stranici Nestali.hr, Brankica Tomašević je iz Požege, a ima boravište u obližnjoj Novoj Ljeskovici. Tamo su je i vidjeli posljednji put u srijedu kad je s adrese boravišta otišla u nepoznatom pravcu
Vidi originalni članak

Požeška policija objavila je kako tragaju za Brankicom Tomašević (33) koja je nestala u srijedu. 

Kako se navodi na stranici Nestali.hr, Brankica je iz Požege, a ima boravište u obližnjoj Novoj Ljeskovici. Tamo su je i vidjeli posljednji put u srijedu kad je s adrese boravišta otišla u nepoznatom pravcu.

Brankica je visoka 165 centimetara, ima kestenjaste oči i ravnu kestenjastu kosu.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 12.08.2021.

    Čudno da ju niste stavili u plus članke, pa ako ju netko slučajno vidi i hoće saznati broj ili mail, da se pretplati na vaše članke...

  • obozavampikice 12.08.2021.

    danas je tek Četvrtak😌 bu došla

  • JusticeLeague 12.08.2021.

    Gospođa nije nestala samo tako, budući da ako googlate lokaciju s koje je nestala, radi se o domu za odrasle osobe. ili joj je oduzeta poslovna sposobnost, ili je niskog intelekta, ili ima mentalnih problema. ali uglavnom, trebali su ju bolje paziti. da se u stanju sama brinuti za sebe, ne bi bila u jednoj takvoj ustanovi. samo se nadam da nije opasna za okolinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare