To je to što me zanima!

Jeste li je vidjeli? Nestala je Dragica Kezić (84) iz Koprivnice

Dragica je rođena 21. rujna 1937. godine u Bukovici, Bosna i Hercegovina. Visoka je oko 161 centimetar, slabije tjelesne građe, sjede kose i plavih očiju. Teško hoda
Vidi originalni članak

Iz PU koprivničko križevačke traže pomoć građana u potrazi za Dragicom Kezić koja se u oko 15 sati, udaljila s adrese prebivališta u Koprivnici, Ulica Josipa Juraja Strossmayera 5 u nepoznatom pravcu.

Dragica je rođena 21. rujna 1937. godine u Bukovici, Bosna i Hercegovina. Visoka je oko 161 centimetar, slabije tjelesne građe, sjede kose i plavih očiju.

U trenutku nestanka bila je obučena u donji dio tamnoplave trenirke, majicu kratkih rukava svijetlozelene boje i crno-bijele tenisice. Osoba teško hoda.

Molimo građane, ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o nestaloj osobi, da izvijeste policiju putem telefona 192 ili osobno u najbližu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hebi im mater 21.07.2021.

    Mozda jadnica nije imala obitelji a zivjela je sama...nadam se da ce gospodju pronaci zivu i.zdravu....

  • duš man 21.07.2021.

    nije vam to tema za za*ebanciju... starica se izgubila u glavi, ne dao vam dragi bog da imate takav slučaj....

  • jo2hn8ny 21.07.2021.

    Većina ljudi poput gospođe Kezić boluje od jednog oblika demencije, te se ovakve stvari mogu dogoditi ako se nema tko brinuti o njima. Nadam se da će gospođa biti pronađena i adekvatno zbrinuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare