To je to što me zanima!

Jeste li za uvođenje obveznog cijepljenja protiv Covida-19?

Ministar Vili Beroš je rekao i kako u ovom trenutku ne razmišljaju o uvođenju obaveznog cijepljenja, iako je priprema zakona spremna...
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je u četvrtak kako Vlada prelazi na novi pristup u kampanji vezano za cijepljenje, a to su između ostalog obvezna predavanja i edukacija za sve osobe u zdravstvenom sustavu.

Na upit razmišlja li se da oni koji se ne cijepe, a razbole se, sami snose troškove liječenja, odgovorio je kako se u EU-u već razmišljalo o tome, ali u Hrvatskoj za sada ne jer je to širi problem, navevši primjer pušenja.

POSLAO IM PISMO Beroš traži da liječnici nazovu ljude i nagovore ih da se cijepe

Ministar je dodao i kako u ovom trenutku ne razmišljaju o uvođenju obaveznog cijepljenja, iako je priprema zakona spremna. 

- Zakon koji definira obvezno cijepljenje je vrlo jednostavan, samo treba dodati novi članak koji se odnosi na novu bolest uz već postojećih 11, zaključio je ministar Beroš.

Idi na 24sata

Komentari 669

  • alfa sigma 13.07.2021.

    Zašto ovi i ovakvi lopovi poput Beroša koji namještaju poslove i potkradaju hrvatsku imaju još i muda prijetiti da će biti iznad Boga. anemični ga štiti što znači da ovi u vladi rade protiv državljana nad kojim vrše teror.. Mogli bi otići u bosnu i srbiju pa tamo neka provode svoje ideje da se nas malo spasi...

  • PRAVDA999 11.07.2021.

    Uskoro anketa; "Treba li u Hrvatskoj uvesti streljanje za necijepljene?!" Pozdravljam ovih 23% neukih i neobrazovanih uhljeba i plaćenika koji žele zlo Hrvatskom narodu.

  • melir 11.07.2021.

    Kako brzo donose zakone kada imaju korist njihovi dzepovi🤬🤬🤬🤬

Komentiraj...
Vidi sve komentare