To je to što me zanima!

Jet-ski naletio na Slovakinju na Viru, zadobila je teške ozljede

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture izvijestilo je o nesreći u moru na Viru, ali i o tri MEDICO akcije, dvije u dubrovačkom i jednoj u zadarskom arhipelagu
Vidi originalni članak

Državljanka Slovačke teško je ozlijeđena u subotu oko podneva na Viru kada je na nju naletio jet-ski. Kako je izvijestilo Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, žena je u bila na "napuhancu" kojeg je vukla brza brodica kada je na nju naletio jet-ski. 

Odmah je prevezena na obalu gdje su je preuzeli djelatnici Hitne pomoći te odveli u Opću bolnicu Zadar. 

- Očevid o uzrocima ove pomorske nesreće provodi se u nadležnosti Lučke kapetanije Zadar, u suradnji sa Policijskom upravom Zadarskom te Županijskim državnim odvjetništvom - priopćili su iz Ministarstva. 

'DOSTA SE DIMILO' Kod Nina se zapalila brodica

Ministarstvo je izvijestilo kako je u subotu došlo i do tri MEDICO akcije, dvije u dubrovačkom i jedna u zadarskom arhipelagu. 

Prva akcija krenula je nešto nakon 6 ujutro zbog Hrvata koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na Lopudu. 

- Prije preuzimanja pacijenta službenici LK Dubrovnik na spasilačku brodicu ukrcali su djelatnike HMP Dubrovnik te su nedugo potom na Lopudu ukrcali pacijenta i prevezli ga u dubrovačku Luku Gruž, kamo su pristali u 07.25 sati, a pacijent je preuzet u daljnje medicinsko postupanje prema OB Dubrovnik - stoji u priopćenju. 

U poslijepodnevnim satima su prevezli i državljana Izraela koji se ozlijedio kada je pao između brodice i rive u more. 

'JASNO SE VIDI' Otkriće kod Zadra: 'Nakon 500 godina otkrili smo stvarnog autora slike Gospe od Milosti'

- Zahtjev za prijevoz pacijenta u LK Dubrovnik zaprimljen je u 18.45 sati, a prije polaska na spasilačku brodicu ukrcani su djelatnici HMP Dubrovnik, koji su pacijenta po dolasku na Koločep pripremili za prijevoz i pratili u povratku prema Dubrovniku. Iskrcaj u Luci Gruž izvršen je sinoć u 19.35 sati, kada je pacijent medicinski zbrinut u dubrovačkoj Općoj bolnici - navode iz Ministarstva. 

Posljednja akcija bila je na otoku Olib. Službenici Lučke kapetanije Zadar su po Hrvaticu došli u večernjim satima. 

HITNA U DALMACIJI Kaos kod Sukošana: Policajcima branio ulaz u kuću agresivnim psom, ozlijeđene su dvije žene

- Nakon pristajanja u Olibu pacijentica je pripremljena za ukrcaj i prijevoz sa liječničkom pratnjom prema Zadru, kamo su pristali noćas u 02.10 sati, kada su pacijenticu preuzeli djelatnici HMP Zadar u daljnje postupanje prema OB Zadar, čime je ova akcija uspješno okončana - stoji u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • damad 04.09.2023.

    9 misec je hote doma

  • kikooooooooo 03.09.2023.

    Mene zanima zašto ovo nema strože kontrole, 95% ih prvi put sjeda na ubojitu mašinu, u strahu od pada idu samo uz obalu, boje se dubine, i ubijaju redom nedužne kupače. Naravno, ni dozvole nemaju ili je uglavnom kupljena, a plovilo ranije u životu nisu vidili.

  • 03.09.2023.

    Tko se na koga nabio jet ski na Slovakinju ili Slovakinja na jat ski?

Komentiraj...
Vidi sve komentare