To je to što me zanima!

Jezik koji Zoki ne voli: Dragan Kovačević je kamen spoticanja

HNS-ovac Dragan Kovačević smatra da je pametniji i sposobniji od svih ostalih, i to često neuvijeno iskazuje. Otkrivamo pozadinu njegova političkog preživljavanja...
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna bio je otpisan. Nitko nije preživio kad ga je uzeo na zub Zoran Milanović. Prijetio je potop i njegovoj stranici u Zagrebu ako ne uđu u koaliciju koju nije uspjevao ispregovarati. Unatoč sječi direktora, on je fotelju sačuvao. I slavodobitno potpisao koaliciju koja stranci u Zagrebu osigurava barem tri mjesta u Skupštini i dogradonačelnika. 

Taj je vižljast političar Dragan Kovačević. HNS-ov šef Janafa koji transportira naftu po Hrvatskoj. I šef zagrebačkog HNS-a. Ako samo pobrojimo njegove istaknute javne dužnosti. Inače bi se mogla dodati još koja - suvlasnik triju tvrtki, profesor na veleučilištu, stranački ekonomski strateg, zastupnik u zagrebačkoj Skupštini. 

A iz prošlosti treba spomenuti onu koja Kovačeviću danas određuje okvir i ponašanja i djelovanja - protukandidat Zoranu Milanoviću za predsjednika SDP-a prije pet godina. 

Sve to je Požežažin Kovačević uspio ostvariti sa 41 godinom, a da izvan političko-novinarskih krugova široj javnosti i nije previše ušao pod kožu. Iako je o tom čovjeku iz sjene donedavno ovisila i velika i mala Kukuriku koalicija. Ona nacionalna i ona zagrebačka. 

Dragan Kovačević je postao kamen spoticanja u odnosima SDP-a i HNS-a.

>>> Više pročitajte u 24sata Expressu

Idi na 24sata

Komentari 45

  • objektivni_promatrač 07.04.2013.

    Kao da je teško biti pametniji od Milančeta! To mu baš i nije neka referenca.

  • sveznadar 07.04.2013.

    Udaj se bogato.....

  • likma 07.04.2013.

    ipak, bolji je od sdp-ovskih šutljivaca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare