To je to što me zanima!

Putnici u gorućem zrakoplovu: Vrištali su bježeći od plamena

Zrakoplov American Airlinesa zapalio se u petak pri polijetanju s piste zrakoplovne luke 'O'Hare' u Chicagu, a jedan je putnik snimio dramatičnu evakuaciju prestravljenih putnika
Vidi originalni članak

Boeing 767 se zapalio pri polijetanju najvjerojatnije zbog kvara na motoru, a vatra je planula nakon puknuća gume s desne strane zrakoplova. U tom je trenutku u letjelici bio 161 putnik i devet članova posade koji su uspješno evakuirani, a 20 je putnika pretrpjelo tek lakše fizičke ozljede. 

Internetom se pak proširila uznemirujuća snimka evakuacije koju je snimio jedan od putnika. Iako je na kraju sve, nasreću, završilo gotovo bez problema, putnici su sasvim opravdano bili prestrašeni i željeli su što prije izaći iz zrakoplova kojeg je polako ali sigurno gutao plamen. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Zaczgb 30.10.2016.

    Pa rade upravo suprotno uputama, vrište bezveze, guraju se , lik je iritantan, OMG, OMG, po čemu je to kaotičan video? kaotičan video bi bio da su bili u zraku pa da vrište dok avion fori.... a ovako ništa posebno, čudi me samo što nije odletio u zrak pošto se zapalio motor aviona a spremnici goriva su odmah do.

  • sjever s 30.10.2016.

    kako vriste koje pi...

  • Symbian 29.10.2016.

    Američki avioni ne gore? Izgleda da gore - i to na tjednoj bazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare