To je to što me zanima!

Jezive snimke: Žena pokušala oteti dvoje djece majci iza leđa

U nedjelju ujutro žena je pokušala oteti najmanje dvoje djece, pokazuju snimke nadzornih kamera. Prišuljala se do majke te pokušala odgurati kolica s bebom, a potom je zgrabila starije dijete i otrčala...
Vidi originalni članak

Esther Daniels (26) uhićena je na aerodromu u Atlanti zbog pokušaja otmice dvoje djece.

U nedjelju ujutro žena je pokušala oteti najmanje dvoje djece, pokazuju snimke nadzornih kamera. Snimke prikazuju Daniels kako se šulja do kolica majci iza leđa i stavlja ruke na njih. Potom je pokušala odgurnuti kolica od majke.

Kad joj to nije uspjelo, krenula je na drugo dijete, podignula ga i krenula trčati s njim. U to se pojavio otac djeteta i počeo se hrvati s njom te uspio uzeti sina. Policajac im je potrčao u pomoć i uhvatio Daniels koja je krenula bježati s aerodroma. Esther su priveli u policijsku postaju, a aerodrom je okružilo osiguranje. U policijskom izvješću se navodi kako je Daniels u lošem psihičkom stanju.

- Nismo uspjeli razumjeti riječi koje je izgovarala. Činilo se kako je u jako lošem psihičkom stanju - rekao je policajac Jenkins.

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 25.08.2019.

    Ja se nadam da će sada dobiti 50 godina u federalnoj kaznionici, da promisli o svojim djelima. Stvarno joj želim dug život, jer svi znamo kako se odnose prema takvima u američkim kaznionicama.

  • Haen 28.06.2019.

    Jbt ovi nisu valjda cili za šaku u zubalo, jos se natezu sa njom , Isuse Bože, da mi netko tako dode blizu djeteta proletio bi kroz njega ko granata

  • faithless 28.06.2019.

    Trebala je samo jedno uzeti, vidiš što pohlepa radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare