To je to što me zanima!

Jezivi detalji: Sirijac (31) koji je izbo dječicu od tri godine je i sam otac trogodišnjeg djeteta

Dvoje djece i stariji muškarac nalaze se u bolnici u životnoj opasnosti. Policija kaže da je napadač Sirijac koji je zatražio azil te kako nije imao dosje.
Vidi originalni članak

Cure jezivi detalji o napadu u Francuskoj. U parku pored jezera u Annecyju, djeca u dobi od oko tri godine bila su u jutarnjem izletu  kada se iznenada pojavio muškarac s nožem i počeo ih bosti. Neka od djece su bila u kolicima, javlja BBC. Napadač je potom pobjegao s mjesta događaja, a zatim nasrnuo na starijeg muškarca koji je šetao u blizini. U tom trenutku intervenirala je policija, a napadač je pogođen u noge i svladan.

OGLASIO SE I PREDSJEDNIIK MACRON Sirijac (31) izbo djecu koja su bila s tetama iz vrtića na izletu, hvatao ga poznati nogometaš

Dvoje djece i stariji muškarac nalaze se u bolnici u životnoj opasnosti. Policija kaže da je napadač Sirijac Abdalmasih H. koji je zatražio azil te kako nije imao dosje. Prije Francuske, živio je neko vrijeme u Švedskoj. Očekuje se da će lokalni tužitelj iznijeti više detalja na konferenciji za novinare.

VIDEO: DETALJI STRAVE U FRANCUSKOJ Šire se snimke s mjesta zločina: Troje djece se bori za život. U parku ih je Sirijac napao nožem

Kako prenose mediji, napadač  ima ženu i trogodišnje dijete. Policiji je rekao da je kršćanin. Ima 31 godinu, potvrdila je policija.

Društvenim mrežama kruže i navodne snimke hvatanja napadača.

Čak 37 ljudi prijavilo je da je u stanju šoka zbog viđenih scena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 148

  • SasaZg01 09.06.2023.

    Izgleda da mu djeca idu na živce uključujući i njegovu...

  • Covid-20 09.06.2023.

    kažu, na legalan način ušao i tražio azil. koji je to legalan način? sletio avionom u BiH pa pješice migrantskom rutom do Francuske? kažu, nema kriminalnih dosje? pa kako znate šta je radio u Siriji? dali je bio u kakvim ekstremistickim skupinama? normalno da neće imati dosje kad je došao 2022. pod zna kojim imenom, jer nema dokumente i do sad je spavao, nakon toga ide na najmanje i najranjiviju skupinu, djecu, koja se ne može ni obraniti ni bježati!!! a naši veliki vođe ne donose nikakve zakone da se smanje migranti nego je politika dani otvorenih vrata. pa ajde sad opet zbrisite komentar koji je prava istina.

  • Mr. Pickles 08.06.2023.

    U ime Krista 😲🤔🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare