Obavijesti

News

Komentari 72

Sirijac (31) izbo djecu koja su bila s tetama iz vrtića na izletu, hvatao ga poznati nogometaš

Sirijac (31) izbo djecu koja su bila s tetama iz vrtića na izletu, hvatao ga poznati nogometaš

Čak 37 svjedoka jezivog zločina je prijavilo da im treba pomoć zbog stanja šoka. Francuski predsjednik Emmanuel Macron na Twitteru je objavio da je nacija ‘u šoku‘ zbog ‘kukavičkog čina‘.

Policija je otkrila da je osumnjičenik za stravu na jugu Francuske Abdalmasih H. (31) sirijski izbjeglica koji je legalnim putem ušao u Francusku. Zahtjev za azilom je podnio 28. studenog 2022.,piše Daily Mail. On je prije Francuske, živio i neko vrijeme u Švedskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Četvero djece i stariji muškarac su u bolnici i nalaze se u životnoj opasnosti. 

Šire se snimke s mjesta zločina: Troje djece se bori za život. U parku ih je Sirijac napao nožem
Šire se snimke s mjesta zločina: Troje djece se bori za život. U parku ih je Sirijac napao nožem

Podsjetimo, parku pokraj jezera u Annecyju, djeca, u dobi od oko 3 godine, bila su na jutarnjem izletu sa svojim tetama iz vrtića. Iznenada se pojavio muškarac s nožem koji ih je počeo bosti. 

Potom je pobjegao s mjesta događaja. U tom trenutku je intervenirala policija, a napadača su pogodili u noge i tako svladali.

Objavljena je snimka koja navodno prikazuje napadača koji bježi od roditelja. U pozadini se čuju jauci svjedoka. Čak 37 ljudi je prijavilo da im treba pomoć zbog stanja šoka.

Na videu se vidi muškarac koji nosi turban na glavi, a snimka je nastala samo nekoliko trenutaka nakon napada. Na snimci se vidi kako muškarac nosi nož u ruci. Bivši igrač nogometnih klubova Saint-Etiennea i Liverpoola Anthony Le Tallec, trčao je u trenutku tragedije i naišao na napadača nedugo prije nego što su ga na njega ustrijelili policajci. O tome je izvijestio u Instagramu.

Strava na jugu Francuske: Uzeo nož i ubadao trogodišnju djecu po parku, osam ih je ozlijeđeno
Strava na jugu Francuske: Uzeo nož i ubadao trogodišnju djecu po parku, osam  ih je ozlijeđeno

Gradonačelnik Annecyja François Astorg umiruje javnost porukom da je situacija pod kontrolom i da više nema nikakve opasnosti za sigurnost građana.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron na Twitteru je objavio da je nacija ‘u šoku‘ zbog ‘kukavičkog čina‘.