To je to što me zanima!

Jezivo: Snimala se na Marjanu i slučajno zabilježila pucnjavu

Nepoznata djevojka snimala se na Vidilici na Marjanu i sasvim slučajno zabilježila trenutak pucnjave. U jednom trenutku u pozadini se čula rafalna paljba iz automatskog oružja
Vidi originalni članak

Trostruko ubojstvo koje je u subotu poslijepodne šokiralo Splićane sasvim je slučajno zabilježila još uvijek nepoznata djevojka dok je snimala video na Vidilica na Marjanu.

- Uskoro ću biti liječnica dentalne medicine i kako mi je ovo... - na engleskom govori djevojka na snimci trenucima prije nego što se u pozadini čuje rafalna paljba.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska objavila je da je u Splitu oko oko 15.35 sati u centru grada došlo do pucnjave na dvije lokacije. U pucnjavi su poginule tri osobe, a osoba koja se sumnjiči za ubojstvo uhićena je i privedena u policiju.

Ubio dvojicu kod crkve, trećeg u ulici, četvrtog nije pronašao

Nakon prve rafalne paljbe u Ulici Šperun u središtu Splita nastao je stampedo. Ljudi su vrišteći trčali prema rivi. No krvavom pohodu tu nije bio kraj. Nekoliko minuta kasnije ponovno su se čuli pucnjevi i to u nekoliko minuta hoda udaljenoj Radmilovićevoj ulici. Suma ovog mahnitog pokolja u samom središtu Splita je troje mrtvih.

Marino P. i Marin B. preminuli su na mjestu događaja. Jurica T. hitno je prebačen u splitsku bolnicu, no liječnici mu nisu uspjeli spasiti život. U Splitu je ubrzo nastalo opsadno stanje, policija je "opkolila" centar grada. Osumnjičeni je naime, nakon svirepih ubojstava, hladno i s puškom u ruci, šetao gradom, ne mareći za prolaznike.

Policija je odmah izdala upozorenje svima da radi vlastite sigurnosti ne izlaze na ulicu. No nije prošlo dugo do njegova uhićenja. Riječ je o Filipu Z. (25) koji je policiju mirno "dočekao" u kafiću na Spinutu, nešto dalje od mjesta zločina. Bio je u društvu svog oca. Motiv ovog nezapamćenog zločina na koji se odlučio usred bijela dana, oko 15.35 sati, osveta je dilerima koji su maltretirali njega i njegova brata. Njegov brat je naime dilerima navodno dugovao poveću svotu novca. Filip nije mogao izdržati taj pritisak i prijetnje, a cijela situacija potpuno ga je izobličila...

KRVAVI POHOD U SPLITU Ubio dvojicu kod crkve, trećeg u ulici, četvrtog nije pronašao

On je naime bio pomorac, nekada čak i uspješni sportaš. Na brodu bio više od godinu dana. Kako doznajemo, na njegovom popisu onih koje treba smaknuti bio je još jedan muškarac, no nije ga uspio pronaći kod kuće...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Maroje1 15.01.2020.

    Bogami dobro odzvanja, ko u koprodukcijskom filmu

  • 15.01.2020.

    E,pa j...o im je mamu na naglo,koliko su ti balavci obitelji uništili,Zavadlavu i oče i majko,za mene si najveći pravednik!

  • Zvoneern 15.01.2020.

    Mala kida izgledom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare