To je to što me zanima!

Jihadi Junior (4) u zrak digao automobil s četiri zatvorenika

Dječak u ruci drži napravu za detonaciju i nakon što automobil nestane u plamenu diže ruke prema nebu i viče 'Allahu Akbar'. Ovo je drugi video u kojemu se pojavljuje
Vidi originalni članak

Islamska država objavila je novi užasavajući video u kojemu dječak, 4-godišnji Isa Dare, poznat i kao Jihadi Junior, aktivira bombu na automobilu u kojemu su četiri ISIL-ova zatvorenika.  

Dječak u ruci drži napravu za detonaciju i nakon što automobil nestane u plamenu diže ruke prema nebu i viče 'Allahu Akbar'.

Ovo je drugi video u kojemu se dječak pojavljuje, nakon što ga je majka prije tri godine odvela u Siriju. Njegova majka Grace Dare je nigerijskog podrijetla, rođena u Londonu. 

Vjeruje se da je video pod naslovom 'Oni su nepratelji i čuvajte ih se' snimljen nedaleko ISIL-ove 'prijestolnice' Raqqe. Jedan od zatvorenika u automobilu u kameru priznaje kako je špijunirao ISIL i radio protiv terorističke organizacije, a sljedeći kadar prikazuje četvoricu muškaraca kako u bijelom automobilu sjede s lisicama na rukama

Prije detonacije ISIL-ov zapovjednik koji stoji kraj dječaka prijeti britanskom premijeru Davidu Cameronu jer, kako kaže, 'pomaže neprijateljima Islamske države'.  

- Nikada se nećeš boriti protiv nas osim iza zidova. Mi ćemo ubiti tvoje špijune na isti način na koji si tu ubio našu braću. Zato pripremi svoju vojsku jer i mi pripremamo svoju - kaže ISIL-ovac stavljajući ruku na dječakovu glavu. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ZelenaHrvatska 12.02.2016.

    malog bi uhvatio za noge i otreso ga od beton,j... ga alah!

  • Vjeverica od 2 grama 11.02.2016.

    Nema videa !!

  • 11.02.2016.

    Malog treba ispeci na svinjskoj masti

Komentiraj...
Vidi sve komentare