To je to što me zanima!

'U Vukovaru je ubijala JNA, a Srbija nama šalje optužnice'

Osim toga, u tim optužnicama govori se o genocidu, a 21 godinu u Srbiji ništa nisu radili ni postupali po tim optužnicama, istaknuo je ministar pravosuđa Orsat Miljenić
Vidi originalni članak

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić je reprizne optužnice protiv Vladimira Šeksa, Ivana Vekića i Tomislava Merčepa vratio Srbiji još početkom prosinca, ali ne po Šeksovom Zakonu o ništetnosti.

- Kad god smo se očitovali, za Zakon o ništetnosti govorili smo da nije dodana vrijednost - objasnio je ministar za Večernji list. Osim toga, obrazložio je i razlog vraćanja optužnice Srbiji.

- JNA je ubijala ljude u Vukovaru, a Srbija sada postupa po njihovim optužnicama!? Osim toga, u tim optužnicama govori se o genocidu, a 21 godinu u Srbiji ništa nisu radili ni postupali po tim optužnicama koje se uz to temelje na iznuđenim izjavama ljudi koji su oteti i odvedeni u srbijanske logore - rekao je Miljenić. Dodao je kako je srpski državni tužitelj mogao odustati od optužnica.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 179

  • makkaa619 03.01.2013.

    pitanj je dali bi tako postupio dal sam ja u pitanju a ne kad su u pitanju političari.vidjeli smo slučaj T.Purde

  • WOMANIZER 02.01.2013.

    joj dosta više tih srba i njihovih laži, iskrivljavanja i nebuloza!

  • proleter zg 02.01.2013.

    jna je jedina legalna vojska tad bila,hrvatska nije bila priznata,to bi ministre trebali znati,hrvatska vlada i njihovi vojnici se strucno zvali teroristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare