To je to što me zanima!

Joe Biden će početkom veljače održati govor o stanju nacije

Prvi put otkako je izabran, predsjednik će se obratiti podijeljenom Kongresu: republikanci su osvojili tanku većinu u Domu nakon izbora na sredini mandata u studenom. Demokrati su zadržali kontrolu nad Senatom
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden održat će 7. veljače govor o stanju nacije, tradicionalni politički govor predsjednika pred američkim Kongresom.

U skladu s tradicijom, predsjednik Zastupničkog doma, republikanac Kevin McCarthy, u petak ga je pismom pozvao da se obrati parlamentarcima.

DOKUMENTE IMAO I KOD KUĆE Bidena trese afera: Posebni istražitelj ispitat će kako su postupali s tajnim spisima

Biden “se raduje razgovoru s republikancima, demokratima i zemljom o tome kako zajedno raditi na nastavku izgradnje gospodarstva koje radi za sve, jačajući našu konkurentnost u svijetu, održavajući sigurnost američkog naroda i ujedinjujući zemlju”, objavila je Bijela kuća.

IZ OBAMINE VLASTI Novi problemi za Bidena: I kod njega doma našli tajne spise

Prvi put otkako je izabran, predsjednik će se obratiti podijeljenom Kongresu: republikanci su osvojili tanku većinu u Domu nakon izbora na sredini mandata u studenom. Demokrati su zadržali kontrolu nad Senatom.

- Američki narod nas je poslao u Washington da damo novi smjer zemlji, da nađemo zajednički jezik i da razgovaramo o svojim prioritetima- rekao je u pismu predsjednik Zastupničkog doma, republikanac Kevin McCarthy.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zmar117 14.01.2023.

    Najbolje da govor snimi na matricu i samo otvara usta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare