To je to što me zanima!

Johnson: Ako bude potrebno surađivati ću s talibanima

Britanski premijer kazao je kako je situacija na zračnoj luci u Kabulu, s kojeg tisuće očajnih Afganistanaca pokušava pobjeći iz države, postala „malo bolja“
Vidi originalni članak

 Britanski premijer Boris Johnson u petak je rekao da će njegova država surađivati s talibanima, novim vladarima Afganistana, ako će to biti potrebno. 

„Želim uvjeriti ljude da će se nastaviti naši politički i diplomatski pokušaji pronalaska rješenja za Afganistan, pa i surađujući s talibanima ako će to biti potrebno“, rekao je Johnson. 

BOLJE DA MUČIM Zašto Afganistanci ne brane zemlju? I gdje su žene i djeca? Evo zašto mi se gade ta pitanja

Britanski premijer kazao je kako je situacija na zračnoj luci u Kabulu, s kojeg tisuće očajnih Afganistanaca pokušava pobjeći iz države, postala „malo bolja“. 

Britanska vlada je objavila da je od subote evakuirala 1615 ljudi, uključujući 399 britanskih državljana, 320 zaposlenika veleposlanstva i 402 Afganistanaca. 

PIŠU LOKALNI MEDIJI Nestalo nekoliko dužnosnika bivše afganistanske vlade

Upitan ima li ministar vanjskih poslova Dominic Raab još uvijek njegovo povjerenje, nakon što je on kritiziran zbog odgovora na afganistansku krizu, Johnson je odgovorio: „Apsolutno“. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • patron 22.08.2021.

    surađivati ću...... hahahahaha

  • Đuro Železni 21.08.2021.

    Bježali su i 1842, doživjeli poraz, i sada opet. 170 god. kolonijalnih ratova i poraz pred cijelim svijetom. Snimano mobitelima live.

  • lukicluka11 20.08.2021.

    Ma dovedi si ih doma u Englesku i u središte Londona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare