To je to što me zanima!

Joras opet radi što želi: 'Ovo je okupirani slovenski teritorij...'

Jorasu je sada povod za "okupaciju" kopanje vodovodnog kanala po javnom putu za koje radove nema potrebna odobrenja Općine Buje pa je zbog toga „zaradio“ i prekršajnu prijavu...
Vidi originalni članak

Tek što je osvanuo u medijima kako svojim bagerom ilegalno kopa kanal da se u Hrvatskoj, gdje živi, spoji na slovenski vodovod, kontroverzni Joško Joras (67) iz Plovanije sa svojim provokacijama ide dalje. Sada mu se ispod vijoreće državne zastave Republike Slovenije i stršećem natpisu "Tudi tukaj je Slovenija", na pročelju kuće doslovce strši transparent na slovenskom i engleskom jeziku „Pozor! Okupirano slovensko ozemlje“ i „Warning! Occupied Slovenian teritory“.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samozvani „bojovnik“ za slovensku južnu granicu koji živi uz sami granični prijelaz Plovanija svojim igrokazima već godinama zateže slovensko-hrvatske odnose koji su tempirani uvijek uz neke bitne međudržavne odluke, ovaj put u vrijeme iščekivanja odluke o arbitraži između Hrvatske i Slovenije.

Jorasu je sada povod za "okupaciju" kopanje vodovodnog kanala po javnom putu za koje radove nema potrebna odobrenja Općine Buje pa je zbog toga „zaradio“ i prekršajnu prijavu, međutim, on kopa dalje.

Podlogu za kopanje kanala Joško Joras pravda činjenicom da ja je za radove u Hrvatskoj dobio u Sloveniji od Općine Piran. 

Tako je Rižanski vodovod iz Kopra svojom odlukom od 14. ožujka  Jošku Jorasu s adresom ne u Hrvatskoj gdje živi, već onom Sečovlje 1, 6333 Sečovlje, dalo suglasnost za postavljanje vodovodnog priključka na objektu u Sečovlju kbr. 1 i na parceli 4561 katastarske općine ne u Hrvatskoj već u Sečovlju.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • JerkoKC 10.05.2017.

    Čovjek je počeo graditi kuću u Sloveniji i kad je napravio kupaonu više nije imao prostora u Sloveniji za kuću,pa se proširio na Hrvatsku.

  • **peroždero** 10.05.2017.

    Barem se to da riješiti s jednim tenkom i par granata.

  • isoc41 10.05.2017.

    treba mu ovu našu mig21 sprašit u krov i đenja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare