To je to što me zanima!

Još jedan Ćorušićev skandal: Operirao ženi jajnik, ostala mu gaza, pokušali sve zataškati?!

KBC Zagreb sudskim putem bio je prisiljen platiti odštetu u iznosu od 137 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra (KBC) Zagreb i liječnik iz redova HDZ-a Ante Ćorušić, koji je zbog vađenja zdravog jajnika jednoj pacijentici navodno ostao bez ministarskog mjesta u vladi Tihomira Oreškovića, prije 19 godina vodio je operativni zahvat na jajniku druge žene koji je doveo do teškog narušavanja njenog zdravlja, priču donosi portal Novosti.

Kako dalje navode, u organizmu pacijentice ostao je tupfer, odnosno gaza za upijanje tekućine, koju je zamijetio i izvadio liječnički tim bolnice u Ogulinu i to 80 dana nakon propusta KBC-a Zagreb! Da nisu pronašli tupfer, greška operativnog tima na čelu s Ćorušićem mogla je biti fatalna....

KOMENTIRA MARTINA PAUČEK ŠLJIVAK Šef Rebra nakon skandaloznih izjava treba biti smijenjen

Dalje pišu Novosti kako su skandalozne i naknadne reakcije na optužbe, u kojoj je bilo pokušaja zataškavanja i teških kleveta na račun doktora koji su ispravili greške njegovog tima.  KBC Zagreb sudskim putem bio je prisiljen platiti odštetu u iznosu od 137 tisuća kuna.

Podsjetimo, zadnjih dana se piše o neugodnim detaljima iz Ćorušićeve prošlosti.  Nakon objave Indexa da ga je policija 22. rujna 2009. godine dovela u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče nakon što je pijan u obiteljskoj svađi mahao pištoljem i prijetio da će se ubiti, u Nacionalu otkriven je još jedan incident.

RAVNATELJ KBC-A ZAGREB Neugodni detalj iz prošlosti: Ćorušić 2009. pijan pred djecom mahao pištoljem i prijetio

Prema pisanju Nacionala, Ćorušić je par godina nakon obiteljskog incidenta pijan pucao iz pištolja u zagrebačkom naselju Šestine gdje ima obiteljsku kuću, a sve je policiji prijavila jedna strana ambasada koja tamo ima rezidenciju. Policija je i tog puta privela Ćorušića u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

Ćorušićevu reakciju možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • VLADEK72 27.05.2022.

    Ovaj po izgledu više liči na saborskog zastupnika ( poput Đakića i Culaja ), a ne na uspješnog kirurga.

  • utiha 27.05.2022.

    Sve je to od lošeg vina.

  • Ivo Krcmar 27.05.2022.

    E da nije clan KRDZ a dali bi jos bio na toj poziciji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare