To je to što me zanima!

Još jedna nesreća: Pijani vozač odveo je djevojku (20) u smrt

IVANIĆ GRAD: Vozač je oko 6 sati proletio je kroz crveno svijetlo i zabio se u kuću. Djevojka (20) je u teškom stanju prevezena u KB Dubrava gdje je od ozljeda preminula
Vidi originalni članak

Četvero mladih, dva mladića i dvije djevojke, vraćalo se iz noćnog izlaska. Mladić koji je vozio bio je pod utjecajem alkohola.

Dolaskom u Ivanić Grad, oko 6 sati, proletio je kroz crveno svijetlo i izgubio nadzor nad automobilom te se zabio u kuću.

>>> Tragična noć u prometu: Mladić poginuo, drugi se bori za život

Mladi vozač zabio se u kuću u Ivanić Gradu

Jedna djevojka (20) je u teškom stanju prevezena u KB Dubrava gdje je od ozljeda preminula. Pijani mladić je priveden. 

Više detalja ove tragične prometne nesreće bit će poznato nakon dovršetka očevida.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • Lindy 05.12.2016.

    Od semafora do ovog križanja ( lijevo i desno ima skretanje, nepregledno je za ove s desne) i kuće ima cca 100 m i blagi zavoj... dobro ga stisnuo kad se razbio i ubio curu.. No, kako divljaju po ovom gradiću, nije ni čudno..Totalno bahati vozači, i mladi i stariji, ulaze u suprotni smjer i boli ih briga, ne koriste žmigavce, parkiraju gdje ne smiju (ulaze u pješačku zonu)..nedavno klinci od cca 20 tak godina zaletjeli se jednosmjernom i to ni manje ni više po uskom pločniku pored srednje...sledila sam se...zaletio prema groblju, s namjerom da nastavi vožnju po pješačkom djelu, ipak zaokrenuo auto i po gasu, skočila nasred ceste vikajući jel normalan??!! Stao, gledao me, pitam- imaš vozačku, punoljetan? Kaže klinac, je, jesam i imam vozačku za KV vozača..ma divno sinko..kuda si krenuo? A prečicom, mrsko nam nama 4 klipana od cca 18-20 g vozit se okolo, da ne kažem da im ne pada na pamet hodati. Pita me jedan odotraga, jesam li ja policajka? Naravno. Ne bi ovako hrabro skočila nasred ulice ...i vikala da su mi skoro psa ubili jer pišao pored pješačke zone..Ali nisu oni krivi, svi oni imaju PAMETNE roditelje..bravo za sve njih..Žao mi cure..U krivom autu, na krivom mjestu, mada joj je takva sudbina.

  • renato7_1 04.12.2016.

    Jadni ste pojedinci s glupim i suvisnim komentarima

  • 04.12.2016.

    Mislim da je vozač bio pod utjecajem droge,i nije on slučajno sletio već mu droga pokazuje drugu sliku....a policija nikad ne testira vozače na drogu,uđite u bilo koji noćni bar i vidjet ćete kakva je to pušnica.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare