Obavijesti

News

Komentari 130

Tragična noć u prometu: Mladić poginuo, drugi se bori za život

Tragična noć u prometu: Mladić poginuo, drugi se bori za život
1

Vozač (24) je poginuo kod Požege. Izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Druga nesreća zbila se u Zadru i u njoj je također sudjelovao 24-godišnjak koji se bori za život

VIDEO

U subotu oko 22.50 sati u mjestu Novi Bešinci, u Požeško-slavonskoj županiji, nedaleko Kaptola, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je pognuo mladić (24) iz Kaptola. 

Oko 23 sata izgubio je kontrolu nad svojim Audijem 80 i sletio s ceste. Vozilo je potom udarilo u betonski stup javne rasvjete nakon čega se zaustavilo na poljoprivrednoj površini uz rub kolnika. Mladiću nije bilo spasa. 

Mladić je Audijem sletio s ceste (Foto: pozega.eu)

- Čuo sam tup udarac i odmah sam pozvao djecu. Brzo smo istrčali van pomoći, no nažalost, bezuspješno. Na mjestu je poginuo. Vozač je Audijem najvjerojatnije išao iz pravca Vetova. Udario je u betonski stup koji je izvaljen iz zemlje i drži se samo na žicama - rekao je jedan mještanin koji živi nedaleko od mjesta nesreće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mi smo prvi stigli na mjesto nesreće, automobil je stajao nedaleko ceste i u njemu se nalazio mladić koji nije davao znakove života. Na njemu nisu bile vidljive ozljede osim što mu je malo iz nosa išla krv. U Audiju se aktivirao zračni jastuk. Mislim i da je bio vezan da to njemu ne bi puno pomoglo. Njegov auto je proklizao i bočno je lijevom stranom je udario u betonski rasvjetni stup - rekao je Josip Svoboda, zapovjednik DVD Kaptol. 

Doznajemo da je mladiću prije nekoliko godina od srčanog udara umro otac koji je relativno bio mlad, on je sa još dva brata dok se nije oženio živio s majkom. Braća su mu navodno trenutno u Irskoj gdje žive i rade

- Audi 80, požeških registarskih oznaka, na ravnom dijelu prometnice izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Vozilo je potom udarilo u betonski stup javne rasvjete nakon čega se zaustavilo na poljoprivrednoj površini uz rub kolnika, a 24 godišnjak je nažalost od ozljeda na mjestu događaja preminuo - stoji između ostalog u priopćenju kojeg je napisala Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske, dodajući da se u vremenu od 23.05 do 1.50 sati promet na ŽC4101 odvijao alternativnim pravcima. 

Policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti vezane za ovu prometnu nesreću. Crni niz poginulih na požeškim cestama je nastavljen i ovo je 12. žrtva prometnih nesreća u toj županiji.

Zadraninu (24) se bore za život

Druga teška nesreća dogodila se tijekom noći u Zadru i u njoj je sudjelovao 24-godišnjak. Vozač (24) je oko 4,20 sati na Putu Nina, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste te udario u zid.

Zadobio je teške i po život opasne ozljede, te je vozilom Hitne pomoći prebačen u zadarsku bolnicu gdje mu se bore za život.

U automobilu je bila i jedna ženska osoba koja je prošla bez ozljeda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina