To je to što me zanima!

Još nema tijela Zorice Fadljević: 'Izvukao ju je iz auta, otišao s njom u mrak i vratio se bez nje'

Svjedok na suđenju Karamazanovima, optuženima za ubojstvo Zorice Fadljević, ispričao što je prije pokušaja suicida rekla Slavica Karamazan
Vidi originalni članak

Mijo Karamazan mi je rekao: ‘Napravio sam što sam napravio i želim da me odvedete u županijsko Državno odvjetništvo u Slavonski Brod da dam izjavu’, svjedočio je na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu pravosudni policajac Josip K. 

Tvrdi da je Karamazan rekao i da mu je Zorica Fadljević pravila velike probleme, da se zbog toga žalio policiji, ali da mu nitko nije pomogao. 

POGLEDAJTE VIDEO Nestanak Zorice Fadljević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- No kada je došao u županijsko Državno odvjetništvo, branio se šutnjom – svjedočio je Josip K., koji je potom ispričao i što je čuo kad je Slavica Karamazan davala izjavu njegovoj kolegici Radmili P.  

- Žena je bila u teškom psihičkom stanju, stalno je govorila da želi vidjeti supruga. Kolegici je ispričala da se sa Zoricom našla kod bolnice u Sl. Brodu, da ju je Zorica vrijeđala i govorila da što ima Mijo raditi s babom. Rekla je da se okrenula i otišla i sjela u auto koji je njen suprug parkirao malo dalje. Sjela je na zadnje sjedište iza suvozača. Mijo je otvorio vrata i ugurao Zoricu. Imala je krv na glavi, držala joj je glavu na svojim prsima. ‘Mijo je vozio ne znam gdje, došli smo na neku livadu s koje su se vidjele zgrade. Izvukao je Zoricu iz auta i otišao je s njom u mrak. Vratio se u auto, ali bez Zorice’, to je između ostalog rekla Slavica mojoj kolegici i nakon toga je pokušala suicid – rekao je zatvorski policajac. 

GDJE JE ZORICA? Misterij dug godinu dana: Muž ju je dovezao pred bolnički ulaz i otad joj se gubi svaki trag

Svjedočila je i Zdravka L., poznanica Slavice Karamazan, koja je rekla da joj je Slavica nekoliko dana nakon što je i sama čula da je nestala Zorica poslala SMS u kojem je pisalo “Riješeno je”.

- Nije mi bila jasna poruka, pa sam joj napisala ‘Što je riješeno’. Nije mi odgovorila, ali smo se vidjele sutradan i rekla mi je da je kupila bijeli luk za svinjokolju – rekla je svjedokinja. Mijo (63) i Slavica (61) optuženi su da su u studenom 2019. ubili Zoricu Fadljević (47). 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • unrec 20.03.2021.

    Kaj je ovo cudno samo meni ili?"Otisao s njom i vratio se bez nje",nije hodao tri dana,znaci tu je negdje.

  • kung fu panda 20.03.2021.

    CSI Las Vegas ,

  • 20.03.2021.

    u Jugi si bio siguran,ovaj slucaj nece nikada rijesiti,danas si u opasnosti u svakom trenutku,svakoga dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare