To je to što me zanima!

Još nema traga košarkašici iz Konga koja je nestala u Požegi

Trener ŽKK Plamen Vladimir Englman, koji je policiji i prijavio nestanak kaže kako je djevojka trebala na operaciju prednjeg križnog ligamenta. Provjerili su, no nije se vratila u Kongo, a trag joj se gubi 28. listopada
Vidi originalni članak

Još uvijek nemamo informaciju gdje je Nsimba.Policija nam je rekla da nemaju potvrdu da je prešla državnu granicu. Po mom mišljenju, odlučila je otići i obaviti operaciju koljena, jer joj je dijagnosticirana ozljeda prednjeg križnog ligamenta. Dobila je uputnicu za operaciju, no, čini mi se da joj je bilo predugo čekati termin u siječnju iduće godine.te je vjerojatno to sama htjela riješiti. Razgovarao sam i s njenim menadžerom koji je provjerio je li se vratila u Demokratsku Republiku Kongo, gdje je rođena no rekli su mu da nije te u ovom trenutku ne znamo gdje je - rekao je Vladimir Englman, trener kluba koji je prijavio nestanak.

JESTE LI JE VIDJELI U Požegi nestala djevojka

Košarkašica ŽKK Plamen Nsimba Luzenga Louange (25) nestala je 28. listopada u Požegi gdje je imala prebivalište, a rođena je u Kongu. Nestanak se vodi u PU požeško-slavonskoj.

Policija u Požegi i dalje poziva sve koji eventualno posjeduju informacije o nestaloj, da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacija se može dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata