To je to što me zanima!

'Još se budim po noći zbog straha da sam u zatvoru'

Riječanka V.S. (28) provodi vrijeme sa svojim sinom. Igraju se, gledaju zajedno crtiće, a majka mu pjeva prije spavanja. Oboje se još privikavaju
Vidi originalni članak

Dolazim sebi iako mi se sve još čini kao san, rekla je V. S. (28). Nakon što je mjesec dana provela iza rešetaka zbog posredovanja u preprodaji marihuane, a u petak od predsjednika Mesića dobila pomilovanje, napokon se vratila jednogodišnjem sinu u Rijeku.
- Prve noći kad smo sin i ja spavali u vlastitom krevetu bojala sam se da će maleni zbog nagle promjene opet plakati, no bilo je sve u redu. Iako sam i ja dobro spavala, budila sam se strahujući kako je sve bio san i kako ću se probuditi u zatvoru. Sin mi se polako privikava na moj povratak i djeluje mi sretno. Ovo je bila velika promjena za nas oboje. Provodimo dane u igri, gledanju crtića, pjevam mu i čitam - kazala je V. S. Dječakov otac je u pritvoru, pa je zato ovih mjesec dana bio kod mamine prijateljice. Osmomjesečnu kaznu V. S. promijenili su u tri godine uvjetno.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • panada4 07.07.2009.

    i ja se budim po noći zbog straha da sam u nekoj vlažnoj i hladnoj šumetini dok neprijatelj puca po meni i mojim suborcima.šta je slijedeća tema:majka sinčić su bili u trgovini, kupili su kilu kruha i litru mlijeka?

  • orca 07.07.2009.

    Zašto je ovaj članak još uvijek na naslovnici??

  • user_23141 07.07.2009.

    Da barem pocne prodavati drogu opet!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare