To je to što me zanima!

Još se ne zna zašto se prikolica hladnjače otkačila: Poginula je djevojka, vozač teško ozlijeđen

U automobil se zaletjela prikolica koja se otkačila s hladnjače zadarskih registracijskih oznaka kojom je iz smjera Senja u smjeru Vratnika upravljao 55-godišnjak iz Zadra
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u utorak u 12.30 sati na državnoj cesti 23, u mjestu Senjska Draga poginula je suvozačica (27) u osobnom automobilu. U automobil se zaletjela prikolica koja se otkačila s hladnjače zadarskih registracijskih oznaka kojom je iz smjera Senja u smjeru Vratnika upravljao 55-godišnjak iz Zadra.

ODSPOJILA SE OD HLADNJAČE Prikolica se otkačila i zdrobila auto, poginula suvozačica

- Iz za sada nepoznatog razloga dolazi do odvajanja priključnog vozila koje prelazi na suprotnu prometnu traku i udara u lijevu bočnu stranu osobnog automobila slovenske nacionalne oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji slovenski državljanin. Uslijed zadobivenih ozljeda 27-godišnja putnica u osobnom automobilu je preminula u KBC Sušak, dok je vozač osobnog automobila teško ozlijeđen i zadržan na liječenju.- priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Bis10 01.07.2020.

    slovenske tablice

  • 01.07.2020.

    Badave vozaču 55 god, nebi mu ni romobil dao da vozi.

  • Prva proleterska_1_1 01.07.2020.

    Ja bih se upitao zašto na sliki nema prikolice i vućnoga vozila ! Oćito ne želite sramiti poduzeće koje vam plača reklame ! JADO !

Komentiraj...
Vidi sve komentare