To je to što me zanima!

Još traje potraga za nestalim muškarcem (64) iz Općine Klis

Kako smo ranije pisali, muškarac je na brdo Moseć u utorak poslijepodne išao sa stokom, točnije, s kravama. Iz HGSS-a su nam potvrdili da su našli životinje, ali ne i vlasnika
Vidi originalni članak

Potraga za muškarcem (64) koji se u utorak oko 16 sati udaljio iz kuće na području sela Nisko u Općini Klis, nastavljena je i jutros, a terenu je 17 pripadnika HGSS-a, tri vatrogasca lokalnih DVD-ova, kao i policijski službenici. Muškarcu zasad nema traga.

- Područje pregledavamo i s dronom, a očekujemo i dolazak helikoptera HRZ-a. Inače je teren jako nepregledan, iznimno zahtjevan, riječ je o kršu, kamenjaru i dijelovima zaraslim u razno raslinje. Područje koje smo obuhvatili potragom ima oko 4000 hektara – rekao nam je Ante Jukić iz HGSS-a.

POTRAGA HGSS-A KOD SPLITA Išao čuvati stoku, nije se vratio - traži ga 50 ljudi, psi i dronovi

Kako smo ranije pisali, muškarac je na brdo Moseć u utorak poslijepodne išao sa stokom, točnije, s kravama. Jukić nam je potvrdio da su životinje pronađene, ali ne i njihov vlasnik.

Tijekom srijede za muškarcem je tragalo više od 50 ljudi, u prvom redu članova HGSS-a, vatrogasci iz DVD-ova Zagora i Klis te brojni mještani, a potraga je trajala do kasnih večernjih sati.

Kako navode u PU splitsko-dalmatinskoj, muškarac je visok oko 180 centimetara, slabije tjelesne građe, proćelav, a u trenutku nestanka bio je odjeven u smeđe hlače i plavu traper košulju, a na nogama je imao crvene tenisice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare