To je to što me zanima!

Predsjednik 
na Rebru: Išao sam u posjetu svom prijatelju

Tajanstveni posjet: Ivo Josipović je u subotu ujutro je došao na Rebro. Spekuliralo se da je obavljao pretrage. Cijela bolnica ‘brujila’ je o tajanstvenoj posjeti...
Vidi originalni članak

U subotu oko devet sati dva crna Mercedesa dovezla su se pred bolnicu na zagrebačkom Rebru. U jednom se vozio predsjednik Josipović. Nakon što se sastao s Mirandom Mrsićem, poznatim hematologom te direktorom njegove predsjedničke kampanje, uputio se prema zgradi Hitne pomoći. Cijela bolnica ‘brujila’ je o tajanstvenoj posjeti. Prema riječima svjedoka, predsjeniku je pozlilo te je tamo došao napraviti snimku abdomena. Oko 11 sati jedan Mercedes napustio je bolnicu. Dva sata nakon otišao je i drugi. Predsjednika u autu nitko nije vidio. Pojavio se oko 15 sati ispred svog stana u Palmotićevoj ulici.

- Bio sam u posjetu prijatelju. Čuo sam da sam već hospitaliziran. Zaista sam dobro. Idem na ručak - rekao nam je predsjednik. Je li Josipovića pretjerani tempo doveo do kolabiranja? U četvrtak je čitav dan proveo u Vukovaru, petak je proveo na Fakultetu političkih znanosti, a večer završio Gibbonijevim koncertom u Koprivnici. 

Čitav dan u Vukovaru, pa opet do noći u Koprivnici

Josipoviću je četvrtak proveden u Vukovaru sigurno bio jedan od najnapornijih dana u dosadašnjem mandatu. Dan poslije je započeo na Fakultetu političkih znanosti, pa je opet do noći bio u Koprivnici. Tamo mu je kravatu morao svezati Boris Šprem...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crv u kamenu 07.11.2010.

    zar ima karcinom, buuuuuu

  • drug Tito_1 06.11.2010.

    neka se čovjek malo odmori,...zaslužio je

  • Wyatt Earp 06.11.2010.

    Ivo je sušta suprotnost Mesiću. Intelektualno superioran, ozbiljan, pomalo dobar i ne bi mu bilo loše primjeniti jedan dio Mesićevih sklonosti prema odmoru jer taj i nije niš delao osim što je pio kavice i odmarao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare