To je to što me zanima!

Josipović bez pratnje jer je tražio Račanova čuvara?

Šef izbornog stožera Ive Josipovića, dr. Mirando Mrsić tri dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora tražio je za tjelesnog čuvara G. Vukovića
Vidi originalni članak

Šef izbornog stožera Ive Josipovića, dr. Mirando Mrsić sastao se tri dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora s ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom. Tražio je za Josipovića policijsku zaštitu, no kako je navodno, prenosi Večernji list, tražio da ga štiti čuvar pokojnog Ivice Račana, Goran Vuković Vuk, nastali su problemi. U policiji su procijenili da Vuk za to nije podoban. U izbornoj noći poslali su mu čuvare po svome izboru koje su iz stožera nakon proglašenja poslali natrag. Tako je Josipović, koji kao predsjednik pripada prvom rangu štićenih osoba, ostao bez ikakve zaštite.

JOSIPOVIĆ ĆE SMANJITI BROJ SAVJETNIKA

Mirando Mrsić je najavio da će u novoj organizaciji Ured predsjednika, u značajnom dijelu, biti dostupan na internetu. Predstojnik Josipovićevog privremenog ureda je rekao i da će prvi sastanak oko organizacije Ureda biti ovaj tjedan. Navodno će smanjiti broj savjetnika jer će neke funkcije biti spojene u jednu, piše Jutarnji list. Dodaju da bi novo mjesto trebalo biti za savjetnika oko pitanja hrvatskih branitelja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • AmStaffSb 19.01.2010.

    bitno da smradaner ima zaštitu iako nema pravu na nju......

  • crnilabud 19.01.2010.

    ..nek izabere sebi čuvare i plati iz svog džepa,arnolda,van damma,norissa!

  • crnilabud 19.01.2010.

    ..pravom presjedniku ne treba osiguranje,čega se boji??svoje sjene ili,bandiču nebi trebalo osiguranje,ionako hoda slobodno po zg..ko car po Moskvi...Mileni legenda,pravi gradjanski presjednik...a ovaj bili...priča za sebe!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare